Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Janina_Kalina

Tableteczki

Polecane posty

Gość Janina_Kalina

Mam mało lat.. hmm.. no w sumie to nawet.. ok niech zostanie ze mało... Jestem na pierwszym opakowaniu tabletek Logest.. Hmm.. jakiś tak tragicznych skutków ubocznych nie ma.. aleee.. Mam dwa pytania.. czy zaraz.. po okresie.. (niedlugo mi sie konczy).. Mogę bez obaw uprawiac seks z moim "mezczyzna"... Czy lepiej bym sie jakos.. dodatkowo zabezpieczyla.. A druga.. sprawa.. to czy tabletki przeciw-bolowe.. typu ibuprom czy apap mają niekorzystny wplyw na tabletki antykoncepcyjne.. No..iii.. czy mozna się odchudzać... to fest :D.. Z góry dziekuje za odpowiedzi..na ten temat.. :).. Pozdrawiam..

Gość Marcineczek
Skoro sama przyznajesz, że jeszcze jesteś bardzo młoda - to może lepiej dla Ciebie, żebyś jeszcze nie zadowalała swojego "mężczyzny" (jeszcze nie teraz) Środki przeciwbólowe nie mają wpływu na działanie tabletek - o ile się orientuję ;)

Gość helenkaaaaa
trochę sie pogubiłam: jesteś w trakcie 1 opakowania, gdy skończysz podczas 7 dniowej przerwy powinno pojawić sie krwawienie a następnie zaczynasz kolejne opakowanie. Tak? Jeśli tak, to będziesz zabezpieczona i nie ma żadnego problemu :) Środki przeciwbólowe nie osłabiają działania tabletek. A odchudzać się można, ale radzę nie przesadzać, raczej bez radykalnych metod (typu głodówki), po prostu w granicach rozsądku :)

Gość Janina_Kalina
Chodzi mi o to.. ze juz.. teraz... jestem zabezpieczona.. Dzis bedie moja 4 tabletka w zyciu.. Mogę bez prezerwatywy.. czy lepiej.. bylo by z ?... - Nie przesadzajmy.. troche let mam... Nie naleze do dziewczynek z przedzialu lat.. 11-15 hehe :) Proszę o odpisy.. Błagam :D

Gość odpowiedz123
jezeli pierwsza tabletke wzielas pierwszego dnia okresu, to jestes w pelni zabezpieczona. Na ulotce to jest napisane, wiesz??

Gość helenkaaaaa
zgadza się, zabezpieczenie jest od 1 tabletki jeżeli jednak nie jesteś całkiem przekonana i masz mieć potem (mimo wszystko) jakieś niepotrzebne schizy to zrób to z prezerwatywą :D