Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proszę odpowiedzcie

HENNA WAX TREATMENT odżywka

Polecane posty

Witam mi tez stasznie wypadaja/ wypadały teraz juz mniej ale ciagle jeszcze tak biore regularnie Humavit skrzyp z pokrzywa i zaczełam własnie stosowac Wax i jestem zadowolona bo juz iwdze efekty, rzeczywiście mniej wypadaja i układaja sie super, sa miekkie i lśniące... także polecam ta msaeczkę jak najbardziej :)

nie wiem czy tylko ja tak mam, ze jakos zle sie po waxie wlosy rozczesuja :-O musze nakladac balsam bez splukiwania zeby ich nie szarpac

Gość Witamina_E
jak dla mnie rewelka - wlosy mam po farbowaniach i to blond.. najpierw mi troche wypadaly ... zreszta wypadaly tak czy inaczej garsciami .. po 3 tygodniowym trzymaniu na glowie ... POPRAWA! blyszczace - kreca sie lepiej - siostra juz drugie opakowanie u mnie zamawia sprzedam henna wax za 12 zlotych duze opakowanie jesli ktos chce piszcie na meila fair_lady1@wp.pl

ja nie mam problemu z rozczesaniem , wręcz przeciwnie :) widać na każde włosy inaczej działa ...:)

Gość dagmarka
chcialam napisac na temat tej odzywki kilka slow...mozna uzywac jej przed jak i po farbowaniu wlosow,po dluzszym uzywaniu ok 1-2 miesiace wlosy sa puszyste slniace, wypadanie zostaje ograniczone wlosy staja sie mocniejsze...zalezy od wlosow ale na mnie ta odywka dziala skutecznie :)

Gość jague
ktoś wie czy można stosować tą odżywkę przy łuszczycy?

Gość magdsa
hmm... no ja nie moge powiedziec, ze jest zla, bo wlosy sa po niej miekkie, ja sie tylko zastanawiam, jak używam jej raz na tydzień, to jak szybko mi beda rosły ? :> ... aaa i nie podoba mi sie wydajność wax'a , bo trzeba go ponoc wcierac w skore glowy, a to troche schodzi i czasu i odzywki ;/

Super włosy wypadały garściami bo spaliłam a teraz po miesiącu znacznie lepiej. Miałam już wszystkie możliwe odżywki nawet kreastase z loreala nie pomagało wydatek- 150zł a wax super naparawdę. Tylko mam pytanie można ją stosować na przemian z inną odżywką bo myję włosy codziennie a wax codziennie lepiej nie stosować.

Gość mozna a nawet trzeba

Gość Kinguszka
No ja jutro mam zamiar kupić tą odzywke wax :) myśle ze bedzie dobra bo mi włosy wolno rosną:( i jeszcze kupie herbatke (do picia) ze skrzypu polnego mam nadzieje ze bedą efekty:) A i jak myślicie dziewczyny ile mi urośnie do końca grudnia?

zagląda ktoś jeszcze na to forum??? ja dziś kupie sobie wax bo postanowiłam że wkońcu musi mi się udać zapuścic włosy, za rok mam ślub i do tej pory chciłabym ich wogóle nie ścinać, chciałabym żeby były jak najdłuższe. obecnie moje włoski sięgaja do brody ( juz od 6 lat) zawsze gdy troche podrosną ścinam je i nigdy nie udaj mi się ich zapuścić. mam nadzieje że bedziecie mnie wspierać w moim postanowieniu. co jeszce polecacie oprócz waxa????

Uzywam waxa 2 miesiace, w miare regularnie i nie wiem jak z szybkoscia rosniecia ale zahamowalam wypadanie :-) no i wlosy takie zdrowsze sa i ladnie sie ukladaja

Gość asia3891
wspaniała maseczka, już po jednym użyciu włosy są bardziej lśniące i mięciutkie, dobrze sie też układają. Doskonale je regeneruje bo włosy mniej mi wypadają. Jest tylko jeden problem, radze wtedy nie farbować włosów bo j to zrobiłam i zamiast czekoladowego brązu wyszedł rudy.

Gość DługowłosaRusałka
Właśnie kupiłam tę odżywkę i użyję jej dzisiaj po raz pierwszy. :) Mam długaśne włosy do pasa, nie są w złym stanie, ale końcówki są troszkę rozdwojone i przydałoby się je trochę nawilżyć ( wiadomo - czapka, basen, klimatyzacja). Nigdy nie farbowałam włosów, nie suszę ich suszarką, nie kręcę itd, ogólnie mówiąc nie znęcam się nad nimi. :) Wypadają tak, jak powinny wypadać, czyli ok 30- 50 włosów dziennie. Boję sie tylko, że po tej odżywce zaczną wypadać bardziej, bo kilka razy spotkałam się z taką właśnie opinią. . . Mam zamiar stosować ja raz na tydzień, góra na pół godziny, żeby nie przedobrzyć. Napiszę wieczorem jak wrażenia. :) Pozdrawiam. 🖐️

długowłosa---> jak wrażenia po uzyciu waxu??? ja uzywam od miesiąca raz w tygodniu po 30 minut i na razie nie zauważyłam żadnych efektów:( ale będe wytrwała...zawsze miałaś wlosy do pasa???? ja chciałabym zapuscić chociaż za łopatki.

Gość DługowłosaRusałka
Można powiedzieć, że długie włosy mam od komunii (teraz mam 17 lat), oczywiście systematycznie podcinam końcówki. :) Po pierwszym użyciu już widzę różnicę, włoski są bardzo miękkie, ślicznie błyszczą i sa tak gładkie, że aż się przestraszyłam. :) Kolejny raz za tydzień, zobaczymy co sie będzie działo. :)

Od 3 m-cy,ale tak po 2 zauważyłam,że szybciej rosną.Używam różnie,raz w tygodniu lub 2 razy,zależy jak mam czas,zawsze po pół godziny

mam pytanie?? na ile wy ten wax nakladacie?? bo ja to na kilka godzin tak 1-2 razy w tyg?? i sie zastanawiam czy po pol godziny efekty dalej beda takie same??

ja zawsze tylko na pół godzinki. Na opakowaniu pisze żeby spłukać po 15- 30 minutach i zawsze trzymam nie więcej niż 30 minut. nie chce przedobrzyć.

Gość Selena17
jeśli mam jasne włosy wyfarbowane na czarno to powinnam kupić waxa do włosów jasnych czy ciemnych? Błagam o szybką odpowiedź!

Gość Selena17
Dzięki :-)

Gość Madziia____
a ile moze kosztowac ta odzywka wax treatment, ??

Gość Natalia25
Dziewczyny mam pytanie, wax podobno zawiera hennę, czy one ma wpływ na kolor włosów? Bo kiedys uzywałam szamponu timotei z henną i nie mogłam juz potem uzyskać farbą takiego koloru włosów jaki bym chciała. Boję się że po waxie z henną będzie to samo. A może jest jakiś wax który nie zawiera henny?