Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmmmmmmm

sex oralny w ciąży

Polecane posty

Gość mmmmmmmm

Lekarz zabronił mi pełnego współżycia przez conajmniej 3 tygodnie bo moja dzidzia jest jeszcze za malutka (4 tygodnie). Ale czy mogę uprawiać sex oralny i przeżywać orgazm? Proszę o odpowiedz.

Gość wiolla
to zależy z jakiego dokładnie powodu zabronił?Napisz coś więcej

Gość wiolla
ja mam już dwoje i ani razu nie słyszałam takich zaleceń od lekarza - z tego co wiem orgazm powoduje skurcze, zależy to również od tego czy istnieje ciąża zagrożona

Gość no właśnie
4 tygodnie ciąży i zakaz seksu??????? przeciez gro kobiet w tym czasie nawet nie wie jescze, że jest w ciąży i sekszą się i nic się nie dzieje, końcówka, to rozumiem, ale w tak wczesnej fazie? p[rzeciez tam nawet nie ma jescze dzidzi, tylko zarodek:0

Gość wiolla
zmiana lekarza dobrze zrobi może istnieje coś czego ci nie powiedział- bo faktycznie jakieś ryzyko istnieje jeśli jak wspominałam ciąża jest zagrożona ale jeśli jest wszystko ok to sex jest dopuszczalny ja miałam z kilkoma lekarzami do czynienia jeśli któryś wzbudzał we mnie wątpliwości szybko z niego rezygnowałam to Ty musisz wiedzieć jak najwięcej o swojej ciązy a lekarz powinnien Ci to przekazać w jak najjaśniejszy sposób i przedewszystkim odpowiedzieć Ci na nurtujące Cię pytania

Gość jeszcze jest sex analny

Gość ooo
Częste zmiany lekarzy nie robia dobrze, gdy jest sie w ciaży, a jesli lekarz zalecił nie współżyc to pewnie miał do tego ważne podstawy. Jesli jest tak, ze uznał, że ciaża jest zagrożona to mógł tak zalecić. Mnie lekarz zabronił współżyc tez w pierwszych tygodniach i mam zakaz do dziś - jestem w 16 tygodniu. Tak więc nie współzyję juz od trzech miesięcy i jakoś żyje. Próbowałam seksu oralnego ale potem bardzo źle sie czułam właśnie przez skurcze w brzuchu,gdyz się bardzo podniecałam. Postanowiliśmy więc zrezygnować nawet z tego,choć jest bardzo ciężko to całe poświecenie jest dla dziecka, którego bardzo pragniemy. Zapytaj dokładnie lekarza, czemu ma służyc ten zakaz, przemyśl czy warto ryzykować. I powodzenie w poszukiwaniu innych sposobów....

Gość Przyszła Mama
Jestem teraz w ósmym tygodniu i z tego co wiem,to jeśli ciąza(nawet wczesna)nie jest zagrozona mozna się za przeproszeniem"bzykac"ile wlezie,Nasza dzidzia ma się świetnie,a my kochamy sie na rózne sposoby i nic to ponoc nie szkodzi Maleństwu az do póznej ciązy.

Gość Ania 26
Moj lekarz powiedzial, ze nie ma powodu rezygnowac z sexu w ciązy , zwlaszcza we wczesnych miesiacach. chociaz sama przyznam ze nie wiem czemu ale oboje z męzem mielismy opory, przelamalismy sie po 8 tyg. i wszystko jest ok.

Gość hiena
Powodu nie ma, jeśli ciąża nie jest zagrożona. Natomiast jeśli jest, to jest to wystarczający powód moim zdaniem.