Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pilne bardzo ciekawa

RIGEVIDON i inne pigułki

Polecane posty

Gość pilne bardzo ciekawa

Jestem dopiero po drugim opakowaniu Rigevidonu i już mam mały problem. Biorę te tabletki regularnie co do 15 minut. Z facetem kocham się także regularnie (no może podczas 2 opakowania częściej ;] ) i jesli chodzi o okres w trakcie przerw między jednym a durgim opakowaniem, to miałam zaraz następnego dnia gdy wzięłam ostatnią, 21-szą pigułkę. Problem tkwi w tym, że jestem już po ostatniej tabletce z drugiego opakowania i mam już trzeci dzień przerwy, a okresu nadal nie ma ;( Czy to znaczy, ze go nie będzie wcale...i jestem w ciąży?? Proszę pomóżcie. Napiszcie, czy zawsze macie regularnie okres podczas każdej przerwy po pigułkach. (Chodzi o to czy zawsze pojawia się tego samego dnia?) Z GÓRY DZĘKUJĘ ZA SZCZERE I NARMALNE ODPOWIEDZI. CHĘTNIE POMOGĘ W INNYCH SPRAWACH ;]

Gość też to chcę wiedzieć
niech ktoś coś nastuka, mnie też to interesuje

Gość ciekawa jestem bardzo
odświeżam :] i czekam na odp.

Gość ++monika++
TEZ BRALAM RIGEVIDON I PIERWSZY OKRES DOSTALAM TAK 1 CZY 2 DNIA. POTEM 3 DNIA A POTEM DOSTAWALAM 4 DNIA :) WIEC SIE NIE PRZEJMUJ. PRZERWALAM BRANIE BO Z MOIM SAMOPOCZUCIEM BYLO KIEPSKO :):):)

Gość ja...ciekawa
dzięki moniczko za odpowiedź...w sumie u mnie samopoczucie było świetne...zawsze...aż do dziś.... po jakim czasie przerwałaś??? jeśli mogę wiedzieć, i po jakim wystąpiło złe samopoczucie??

Gość ciekawość mnie wcina
jak to jest z tym samopoczuciem po rigvidonie?? Ktoś jeszcze miał gorsze po tych pigułkach??

siemka tez biore rigevidon, i miałam tak samo , miesiaczke dostałam 2 dnia pozniej 3 i juz makm tak samo ... to sie wszystko unormuje... a samopoczucie?Na poczatku przez tydzien miałam tylko wiekszy apetyt , teraz wszystko jest ok!W ciązy tez nie jestem:)

samopoczucie , miałam spoko , to zalezy od organizmu dziewczyny...

Gość Agnieszka Szczecin
Biorę Rigevidon juz dwa lata i jestem bardzo zadowolona Na samym początku czułam się trochę gorzej lecz przy drugim opakowaniu wszystko się unormowało Okres dostaję co do dnia czyli czwartego dnia przerwy i tak juz jest od 23 miesięcy Polecam wszystkim POZDRAWIAM CIEPLUTKO RIGEVIDON JEST NAPRAWDĘ SUPER