Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co mi jest

czemu nie mam muiesiączki???

Polecane posty

Gość fadila1237556
po odstawieniu tabletek to mi sie nawet 3 tygodnie spoznial wiec chyba jest ok

Gość fadila1237556
mloda jestes jeszcze wiec wszystko sie unormoje jeszcze ale jak co to idz do ginekologa masz juz okres wiec smialo mozesz zrobic pierwsze badania pozdrawiam

Gość kaczusia14
Ale ja się trochę boję i wstydzę iść do ginekologa. Zawsze urzywam podpasek nigdy tamponów a podobno ginekolog wsadza tam palce żeby coś tam sprawdzić i dlatego się boję ;( Nie ma jakieś innej metody ??

Gość Ann131993
Palę papierosy a mam dopiero 14 lat i msc mi się spóźnia czy to przez papierosy ??

Gość agaga
jeśli nie współżyłaś jeszcze z chłopakiem to najprawdopodobniej lekarz nie będzie badał Cię w taki sposób, aby nie przebić błony dziewiczej. zwykle bada więc przez odbyt. niezbyt przyjemne, ale da się wytrzymać i na pewno nie ma się czego wstydzić, bo dla ginekologa takie badanie to nic nadzwyczajnego.

Gość Klaudi.
Powiem Wam.. ja mam 13lat. i spóznia mi sie miesiączka od 2miesięcy.. Ale wczoraj byłam u lekarza.. u mojej kuzynki:) i pogadalam z nią o tym.. narazie dała mi tabletki.. powiedziala mi tez ze moze mi sie spozniac dlatego ze.. ja pływam.. i to tez wynika z tego ze codziennie intensywnie trenuje.. i to moze byc przez to.. Ulżyło mi po wczorajszej wizycie u niej.. bo równiez sie bardzo bałam.. i nie wiedzialam czy ze mna wszystko ok.