Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kremowka

czy odstawic tabletki

Polecane posty

Gość kremowka

czy odstawic tabletki - jeżeli mam mdłości. biore 2-gie opakowanie Diany. Jezeli tak - to czy z dnia na dzień

Gość agata21
raczej nie, ja dopiero po 4-tym opakowaniu czuje sie dobrze, nie mam zadnych dolegliwosci. organziznm musi sie przyzwyczaic, diane maja duza dawke hormonow.

Gość kremowka
w przyszłym tygodniu ide do lekarza, ale trudno mi wytrzymać bo te mdłości mam 2-3 razy dziennie, często wieczorem, raz nawet obudziły mnie w nocy (zjadłam pół suchej bułki i przeszło). Ja dziękuje jak mam sie męzyc kolejny miesiąc , może dwa. Ale dziekuję za rade.

Wtam kremówka, mam pytanie czy przeszły ci te mdłosci. ja zazywam 8 tabletke Milvane I tez mam potworne mdłości. tez mnie budza w nocy. Nie wiem co robic, odstawiac czy sie męczyc???? Pozdrawiam

Gość skoro wasz organizm
się męczy, jak same piszecie, to na cholere truć go dalej??????????????????????

Gość jedyne co
..to nie przerwyajcie z dnia na dzien tylko weźcie opakowania do konca i dopiero odstawcie...

Gość jedyne co
taaaaa niech sobie rozreguluje cykl... jakie mądre rady na forum... płakac sie chce

Jeśli przeszzły Ci po zjedzeniu połowy suchej bułki to z dużym prawdopodobieństwem mozna powiedziec ze jesteś w ciąży.

Gość dddddddddddd
kolejna mądra wypowiedź!

Gość Noyee
Do Verki: Ja tez sie fatalnie czulam po milvane.Tak mnie mdlilo,ze schudlam w ciagu jednego cyklu 5 kg.Potem jeszcze doszly stany depresyjne.Radze Ci-dokoncz opakowanie i zmien na cos lzejszego.Ja zmienilam na Logest i jest zdecydowanie lepiej.