Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomocyyyyy

LOGEST pilne!

Polecane posty

Gość pomocyyyyy

Hej!Czy ktoras z Was wie czy w Anglii mozna nabyc LOGEST??I jaka jest jego cena??Dzis mi powiedziano ze srodki anty w Anglii sa za darmo!!!:)jednak czy wszystkie??i czy logest tez tam dostane??

Gość myszulka
yo?? jak to za darmo?? wchodzisz do apteki i mówisz że chcesz dostać Logest?? jakos w to nie wierzę za bardzo:( ale jak się dowiesz to napisz:)

Gość to znow ja
juz wiem:) idziesz do lekarza ginekologa i dostajesz wszystkie srodki anty jakie chcesz za darmo-plasterki,tableteczki,zastrzyki,zele itp, nawet prezerwatywy lekarz daje:)

Gość myszulka
to fajniutko:) ale co za wizytę sie pewnie dużo płaci:( i co on Ci wypisuje receptę i z nią idziesz do apteki tylko tam nic nie placisz tak?? czy to lekarz Ci daje od razu to co hcesz??

Wez do Anglii tyle srodkow antykoncepcyjnych,zeby ci wystarczylo na caly pobyt. I klopot z glowy.

idziesz do lekarza rodzinnego, lub do najblizszej przychodni w okolicy i jesli idziesz pierwszy raz to musisz sie spotkac z pielegniarka, ona pyta o choroby, mierzy cisnienie i daje recepte na 6 opakowan tabletek.i tak co pol roku. Ja pierwsze tabletki dostalam od lekarza rodzinnego podczas wizyty w sprawie gardla, przy okazi=ji spytalam o tabletki. Potem wszystko maja w komputerze, dzwonie i prosze o recepte i ona na mnie czeka do odbioru. Ide z nia do apteki i dostaje zapas tabletek na pol roku. W UK odpowiednikiem logestu jest Femodette, nawet identyczne opakowanie :)

Przypominam - że NIE WOLNO handlować tabletkami ani na tym topiku ani na całym forum!!!! Proszę o poważne potraktowanie moich słów - inaczej topik zostanie USUNIĘTY. Ewentualne oferty kupna/sprzedaży proszę zgłaszać do wykasowania na śmietniku.

Witam, sprzedam kilka listków Harmonetu (dokładny odpowiednik Logestu - można sprawdzić w internecie). Kontakt: olcia.k@o2.pl