Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myszulka

czy ktosik mial podobnie przy tabsach???

Polecane posty

Gość myszulka

Hello:) mam dość nietypowe pytanko więc od razu przejdę do rzeczy:) otóż od około roku biorę regularnie microgynon21, ale teraz w czasie sesji zapomniałam dokładnie 13 tabletki tj drugi tydzień - wzięłam ją oczywiście ale po upływie więcej niż 12 godzin:( i wtedy wziełam dwie na raz, po 4-5 godzinach od wzięcia tych dwóch tabsów kochałam się z moim dziubuniem:) niom i później zapomniałam znów 18 z kolei tableteczki:( dzwoniłam do lekarza i kazał mi już ich nie brać i czekać na okres bo tearetycznie mogę być w ciąży...tabletki odstawilam łącznie z tą zapomnianą w sobotę i dokładnie za 4 dni dostałam okres we wtorek:) robiłam jeszcze test ciążowy (ten z bobaskiem) który wykrywa po 6dniach już ciążę i był negatywny:) tylko jakoś mam takie schizy że w sumie w ciązy można tez mieć okres:( kiedy mogę zrobic już tescik z krwi na ciąże?? po upływie jakiego czaasu?? czy któs z was tak miał podobnie?? pozdrawiam cieplutko i serdecznie:)

Gość myszulka Ty nie mozesz
byc w ciazy, bo jak dziecko wychowa drugie dziecko, dziubunio nie pomoze niom bleh

Gość myszulka
do myszulka ty nie mozesz... czy ty mnie nzasz moze?? a inna sprawa ze ja sie pytam powaznie a ty mi jakies dziwne rzeczy piszesz...ja nie mam mniej niz 20 lat zeby mozna o mnie powiedziec ze jestem dzieckiem wiec soorki za takie teksty ktory tylko o tobie chyba swiadcza ze jestes dziecko:)

ale o Tobie swiadczy sposob Twojej wypowiedzi. Jak mozna do obcych ludzi pisac moj dziubunio. Nie wspomne juz o tym przecudnym niom. Skoro jestes taka dorosla, uzywaj jezyka doroslych ludzi a nie dzici. Poza tym putanie o ciaze tez jest zabawen. Okres, test a Ty jeszcze na badanie krwi lecisz.

mialo byc styl Twojej wypowiedzi

Gość myszulka
wiesz co to co ty robisz jest zabawne:) i to bardzo bo jakos inne laski tez tu pisza "moj misio" "skarbek" itp to jest chyba dla wiekszosci naturalne a jesli tobie to przeszkadza to sorki ale nie wypowiadaj sie na takie tematy i tyle:) doczepiasz sie do innych tez?? a jesli chcesz wiedziec to to ze lece jak to ujelas czy ujales bo niestety nie wiem z kim mam do czynienia:( to juz jest chyba moja sprawa i nikt mi tego nie bedzie zabranial!!!po prostu sie boje i tyle nie slyszales/las ze przy tabsach tez moza wpasc?? i troche wiecej szacunku bo ja tu nie pisalam dla rozrywki tylko chcialam opini innych ktorzy moze mieli tak samo a tobie sie najwyrzniej nudzi skoro tak potrafisz innym uprzykrzac zycie:(

Gość rozumiem ze mozna
wpasc przy tabletkach ale po mioesiaczce i tescie po co robic badanie krwi? Lubisz byc kluta?

Gość myszulka
nie lubię być kłuta...brrr...ale chcę miec pewnośc bo już dawno przestałam być optymistką niestety:( a to że dostałam okres i test wyszedł negatywnie moglo byc przypadkiem choć nie twierdze że mnie to nie pocieszyło...tylko jakos tak sie schizuję że nie wiem dalej już nic...ehhhh..jeszcze na dodatek ta cała seja...

Gość nie jestes w ciazy
daj sobie spokoj, po badaniu krwi nadal bedziesz schizowac. Ja Ci tak zle to zrob jeszcze raz test z tym bobasem i przestan sie zachywac jak dziecko. Nie dosc, ze te niom i dziubusie to jeszczewyobrazasz sobie dziwne rzeczy

Gość myszulka
ok ok już przestaję:) tylko ty tez mnie nie denerwuj tym ze Ci nie odpowiada że sobie tak piszę:) ini też jakoś pisza zdrobniale ale to wcale nie musi świadczyć o tym że ktoś jest dzieckiem!!! sorki ale mam 23 lata studiuję na dwóch kierunkach dziennie i jeszcze do tego pracuję więc raczej napewno dzieckiem nie jestem i dawno z tego wyroslam, życie zmusilo mnie do życia bez rodziców i do szybkiego usamodzielnienia się niestety...a schizować schizuję...bo nie zdaża mi sie na codzień taka sytuacja...ot co....a poczytaj sobie inne posty to saa zobaczysz że nie jedna laska pisze tak zdrobniale a nawet i gorzej:)

Gość to ze ktos zachowuje
sie jak dziecko nie oznacza, ze Ty tez musisz. Nie wyobrazam sobie spotkac sie z jakas znajomo i powiedziec, ze kochalam sie z moim dziubdziusiem, robaczkiem czy tam czyms innym. Moge tak sie zwracac do Niego ale nie mowic o Nim w ten sposob do innych

Gość myszulka
to nie wiem ale niestety albo stety ja i moje kumpele tak mówimy i mi to po prostu tak ostało:) ot co:) a ja nie widze w tym nic złego i o wiele bardziej wolę tak o nim pisać niż np kochałam się z moim Mariuszem??? facetem???? to jakoś pospolicie brzmi jak dla mnie:) ale nic każdy ma swoje zdanie tylko róznimy się tym że ja po przeczytaniu jakiegoś postu nie mam zwyczaju się naśmiewać z kogoś a nawet jeśli to nie mówie o tym głośno a już napewno nie piszę:) bo po co??? takie rzeczy zostawiam dla siebie i tyle...a ty tylko robisz z czegoś co nie jest wogóle ważne wielkie halo a jakoś nikogo innego to nie obchodzi...a jak Tobie tak bardzo przeszkadza to musiałabyś wielu dziewczynaom tutaj na kafeterii to napisać więc powodzenia:)

Zdrobniale, czy nie moim zdaniem nie jesteś w ciąży , jeżeli masz okres i test wyszedł negatywnie. Dla pewności zrób jeszcze raz test z moczu, to wystarczy. Pozdrawiam.

Gość gdybys byla w ciazy krwawienie
z odstawienia by nie wystapilo.

Gość no własnie
tzn, że przy tabletkach nie zdarza się opcja, że jest sie w ciąży i ma sie okres? takie sytuacje mogą występić jak się nie bierze hormonów, tak? bo ja tez już zaczynam świrować, ale przeciez co miesiąc nie będę kupowac testu (chociaz jestem na dobrej drodze do tego:0, bo naprawdę zaczynają mnei dopadac takie schizy, że hej:( )