Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eluss

Czy ja poroniłam?!

Polecane posty

Gość Eluss

dziś rano obudziałam się z okropnym bolem brzucha i krwawieniem,pomyślałam że to okres,jednak po pewnym czasie zobaczylam coś dziwnego,podobnego do skrzepu lecz nie byl on typowo czerwony a raczej jasno rozowy,był wielkości 1cm o dziwnym kształcie i wystawała od niego taka mała rureczka podobna do pępowiny,czy ja poroniłam???? starałam się o dziecko ale jakoś nie mogę zajść w ciążę czy to mogło byc moje dziecko?Jestem zrozpacznoa błagam o rade:(:(

To nie powinnaś siadać przy komputerze tylko isć do lekarza

Gość biedulko
a masz jeszcze to "cos"? jesli tak to wez to z soba do ginekologa co?:( najwyzej krzywo sie na ciebie spojrzy, ze przychodzisz ze skrzepem z okresu:/ oby to nie bylo poronienie :( strasznie ci wspolczuje...

Gość Eluss
Jestem zrozpaczona,w szoku niewiem co sie dzieje,nie mam juz tego... czy lekarz sie pozna ze to mogla byc ciaza? chyba pęknie mi serce zaraz;(

Gość norel
to mógłbyć też polip...ale cóż tu dywgować musisz iść do gina.a jeśli chcesz sprawdzić czy byłaś w ciąży to zrób test,jeszcze jakis tydzień po (jeśli byłaś w ciąży) powinien być pozytywny.

DO PEMPOWINY ??WIESZ NIE PRZESADZAJ PEMPOWINA WYKSZTALCA SIE W 4 TYDODNIU WIEC TO NIE TO ALE NA PEWNO PORONIŁAŚ,ALE JEŚLI TO DLA CIEBIE POCIESZENIE TO 90%KOBIET RONI A TRZY CZWARTE NAWET O TYM NIE WIE WIEC JES TO RZECZ NORMALNA,A PRZEWAŻNIE PO PIERWSZYM PORONIENIU STARASZ SIE ZAJŚC TO ZA 10-11 MIESIĘCY BĘDZIESZ SZCZĘŚLIWYM RODZICEM.:)

Gość Birac pod uwagę że
zarodek do wielości centymetra rośnie około 7 tygodni... I raczej żadne rureczki nie sterczą... Skoro tak bardzo chciałaś mmieć dziecko, to nie sprawdziłaś dlaczego okres Ci się spóźnia ponad miesiąc?

Gość norel
w pierwszych tygodniach ciąży można mieć okres i to o czasie

Mi się wydaje, że to nie było poronienie. Przy poronieniu do 9 tyg nie widać zarodka. Chyba, że ciąża trwałaby ponad 9 tyg.

Gość Do Ellus
Siedzisz na forum i biadolisz. Jesteś nieodpowiedzialna. Już dawno powinnaś byc na pogotowiu!!!

Gość yaneczka
no i jak?czy to było poronienie?

Gość Eluss
naszczęście wszystko wporządku,dziękuję życzliwym duszyczkom,będę starać się dalej o dzidziusia:P

Elo :D Słuchajcie,jak miałam 11 lat i od roku miesiączkowałam, to gdzieś w połowie cyklu dostałam mdłości i bolała mnie głowa, potem pojawiło się znikome krwawienie... Zobaczyłam potem ok.1-2 cm ciemnoczerwone \'coś\', w kształcie migdała...No a w ciąży, oczywiście, być nie mogłam... :|

Gość szyszencjaaa
to co to było uswiadomi mnie ktos bom ciekawa ;)

Gość Eluss
Podobno złuszczona tkanka.

Gość Myszencjaa
A to spoko :) Powodzenia w staraniu się o dzidzię:* Cmok ;=)

Gość Eluss
Dzieki dziewczyny za wszystko.Kiedy ktos stara się o dziecko najmienjsza glupota moze go zdenerwowac;P

Gość najwazniejsze..
ze wszystko dobrze sie skonczylo!!!!!! powodzenia!!!!!