Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pani Logest

Pomocy.. Czy ze mną coś nie tak? Czy może to wina Logestu ?

Polecane posty

Gość Pani Logest

Jestem po 10 tabletce Logest.. Okres trwał mi 3 dni (obfitego krwawienia) Po czym miałam tylko plamienia.. Myslałam ze to normalne.. zawsze.. z dnia na nien.. krwi jest coraz mniej.. A moje plamienia nie ustąpiły.. Czy to jest oznaka.. Działania tabletek..? Ze tak je odbiera orgaznim.. czy.. moze.. to być.. jakaś choroma.. Jest to moje pierwsze opakowanie.. tabletek anty.. I juz sama.. nie wiem.. zgłosic się do gina czy nie ?

Gość JULIES
plamienia w czasie brania pierwszego opakowania sa normalne.Ja tez bralam logest i przy pierwszym opakowaniu plamilam 3 tygodnie.Organizm musi sie przystosowac do hormonow.pozdrawiam!

Gość giligili
miałam to samo przy Novynette-3 tygodnie plamienia teraz zaczynam 2 opakowanie i mam nadzieje, że plamienie się nie przeciągnie

Gość TrITI
Na początku brałam Logest i przez pierwsze opakowanie też miałam krwawienie i do tego cały czas syfki na twarzy mi wyskakiwały. Następne opakowania juz sie PRAWIE wszystko unormowało, ale sie źle czułam i szczerze taką sobie opinie słyszałam o nich. Potem zaczełam brać MERCILON i to już 2 lata bedzie. Super sie czuje.