Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malenka999

poronienie

Polecane posty

Gość malenka999

Nie wiem co mam zrobic mam 18 lat i jestem w 4 tygodniu ciazy zaszlam z chlopakiem ktory niechce tego dziecka i chce je usunac ja nie chce chce je urodzic To Moje Dziecko!!! mieszkamy w innych miejscowosciach ale on powiedzial ze zrobi wszystko zebym nie urodzila ja sie nie zgodzilam na aborcje bo niezabilabym rodzacego sie we mnie zycia!!! Chce je wychowac sama ale boje sie ze on mi na to nie pozwoli!!! Niechce mieszac w to policji ale pomyslalam ze jedynym ratunkiem dla mojego dziecka byloby mu powiedziec ze poronilam ale on mi na slowo nie uwierzy potrzebuje na to dowodu!!! chcialabym prosic o jakas karte informacyjna ze szpitala informujaca o poronieniu ktora moglaby uratowac Memu dziecku zycie prosze o to was wszystkich jesli moglybyscie mi pomoc w taki sposob to blagam pomozcie mi mam juz niewiele czasu a zmienic dane w karcie informacyjnej zajmie mi chwilke prosze o odpowiedzi na moj adres a-mail malenka999@o2.pl jesli moglybyscie mi pomoc to prosze pomozcie mi uratowac to zycie!!! błagam wszystkich o to!!!

Nie mam dostępu do takich kart. ale moim zdaniem powinnaś powiedzieć swoim rodzicom, a nawet policji jak nie da ci spokoju, powiedz mu że tak zrobisz!!! decyzja oczywiście nalezy do ciebie trzymaj się ja tez mam dzidzie pod serduszkiem!!!

Gość malenka999
dziekuje ale nie moge isc z tym na policje ja poprostu tego niechce !!! ale mimo wszytko dzikeuje!!!

Gość LUCYNA 300
Musisz iść do Policji lub powiedziec o sytuacji rodzicom albo jedynie wyjscie to telefon zaufania i tez wstapić na razie do zakonu.Jeśli usuniesz podniesiesz konksenwencje zostaniesz ukarana i spędzisz więzieniu a ten chłop na pewno nie.Powie że ty sama chciałaś usunąć>POMYŚL SOBIE-ZA STRASZENIE CIEBIE GROZI MU KARA ALE JEŚLI ON CHCE USUNĄĆ DZIECKA JEST NIC WART NIE KOCHA CIEBIE JEMU LICZYŁO TYLKO SEX I TEN CHŁOP TO SZATAN. JESLI PORONISZ TO NIE WYBACZYSZ SOBIE DO KOŃCA ŻYCIA I BĘDZIE TO NAJWIĘKSZY GRZECH.JAKBYS ZOSTAŁA MORDERCZYNIĄ.POMYŚL

Gość do Lucyna 300
co ty za bzdury wypisujesz i straszysz dziewczynę!!! Z jakiej racji ona zostanie ukarana??? To właśnie chłopakowi grozi kara za nakłanianie do aborcji; plus lekarzowi, który wykona ewentualną aborcję! Ale ona nie poniesie żadnych konsekwencji, nawet jeśli ciążę usunie i sprawa się wyda!!! Do autorki wątku - kochana, zadzwoń na Niebieską Linię, albo na Telefon Zaufania Dla Kobiet W Ciąży (numery sobie znajdź w Google) -i trzymaj się tego, co Ci poradzą! Nie martw się, wierzę, że wszystko dobrze się ułoży i będzie miało szczęśliwe zakończenie:-) Powodzenia i pozdrawiam.

Gość malenka999
KOcham tego chłopaka i żaden pasożyt nas nie rozdzieli. Dziś pójdę na aborcję

Gość WREDZNYM PODSZYWACZOM WON

Gość malenka999
Nie wiem kto sie pode mnie podpisal ale ten ktos nie ma racji ja nie usune tego dziecka a chlopaka naprawde kocham ale nie zabije dziecka tylko po to zeby ze man byl juz teraz go nienawidze za to co chce zrobic i niechce go znac ja naprawde chce urodzic i juz nigdy nie spotkc go na swojej drodze choc wiem ze dziecko bedzie mi o nim przypominalo bede je kochac z calego serca juz teraz je kocam a zwlaszcza ze jego serce juz bije!!! Nie moge isc na policje ja niechce tego chce spokojnie to zalatwic i zeby on dal mi spokoj !!! Prosze pomocy!!!

Gość chcesz sie wyskrobac
i potrzebujesz alibi, mam nadzieje, ze nikt sie na to nie nabierze. Zalosna jestes.

Gość malenka999
wiesz co nie powinnas tak pisac niewiesz w jakiej sytuacji jestem !!! i Jak ciezko jest mi z tym wszystkim !!! Nie potrzebuje teraz bezpodstawnych oskarzen ktore mnie bola!!

Gość julek
Jesteś w takiej sytuacji, że powinnaś uczyć się pisać po polsku, a nie dzieci robić!

Gość malenka999
wie pan co moze i nie jestem w wieku do robienia dzieci ale o tym nie zwsze sie decyduje a jesli jestes taki madry to ciekawe kiedy ty zaczeles sie kochac???

Gość mejsi
malenka999 jesteś wspaniałą kobieta, że chcesz urodzić to dziecko...teraz większość tylko by usuwala, ja na twoim miejscu zrobilabym to samo mam nadzieje ze Ci się ułożt a ten frajer da Ci spokoj

Gość malenka999
dziekuje ale az taka wspaniala nie jestem a moj dzidzius jest juz coraz starszy jego serduszko bije i jest wszytsko wpozadku :) a ja jestem szczesliwa i juz teraz wiem ze mam dla kogo zyc!!! to wspaniale uczucie kiedy wiesz ze pod Twoim sercem rodzi sie zycie dla ktorego zrobisz wszytsko!!! a ten frajer jak narazie niewiem co sie dzieje ale mama namowila mnie zebym zalozyla mu sprawe ale boli mnie to ze ojciec mego aniolka bedzie siedzial w wiezieniu bo w koncu to jego(jej) tatus zobaczymy jak sprawy sie potocza dla mnie najwazniejsze jest teraz to zeby z moim malenstwem bylo wszytsko wpozadku!!! pozdrawiam pa

Gość Ktoś 19
Jeśli naprawdę zależy Ci na dziecku w co nie wątpię to lepiej zgłoś to na policję.Nie woadomo do czego on jest zdolny,więc lepiej podjąć odpowiednie środki zanim stanie się coś złego Tobie albo dziecku.Trzymam kciuki żeby Ci się udało.Pozdrówki!!!!!!

Gość malenka999
dziekuje za slowa otuchy wszytskim tym ktorzy pisza na forum i tym ktorzy pisza do mnie na maila pozdrawiam pa