Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1232341

pierwszy raz bez prezerwatywy- prosze odpowiedzcie

Polecane posty

Gość 1232341

czy pierwszy raz mozna bez prezerwatywy? bo słyszałąm ze podobno mniej wtedy boli czy cos w tym stylu. w którym dniu cyklu jest mniejsze prawdopodobienstwo zajscia w ciaze? (jak to liczyc od pierwszego dnia krwawinia czy jak?) czy jesli nie doszło do wytrysku a mimo to penis był kilkakrotnie w pochwie jest jakakolwiek mozliwosc zajscia w ciaze? czy seks tylko z prezerwatywa? czy z nia jest gorzej przezywana rozkosz? to takie moje małe wątpliwosci mam nadzieje ze mi je rozwiazecie:)

Gość 1232341
piszcie cos

Gość odswiezammmmmmmm
a teraz nasuneło mi sie jesczze jedno pytanie czy podczas pierwszego razu w momencie kiedy nie zaoatało uzyte zadne zabezpieczenie, podczas kilkakrotnego wejscia w pochwe jednak raczej bez wytrysku jest mozliwosc zajscia w ciaze????

Gość WrednaZmija
Qrcze, ludzie co wy robiliście na biologii?! Nawet jeśli nie było wytrysku to można zajść w ciążę (chociaż ryzyko jest minimalne). Penis wydziela płyn w którym może być nasienie. A wogóle to warto porządnie zaznajomić się z tematem zanim zacznie się współżycie bo takie pytania to są trochę jak przysłowiowa musztarda po obiedzie.

Gość nawet nie wyobrazasz sobie
ile dzieci od takiego pierwszego razu sie narodzilo :-) Chcesz sie kochac - nie mozesz porozmawiac z mama, to idz do ginekologa i porozmawiaj o wszystkim. Chyba, ze spieszy ci sie zostac mloda mamusia. To wtedy idz na zywiol. Nie zabezpieczaj sie, licz na to ze twoj facet nie wydziela plynu ejakulacyjnego i ze na pewno trafisz na swoj bezplodny dzien. Powodzenia

Gość odswiezanie

Gość bez przesady
do autorki:: kobieto a ile ty masz lat? 15? poczytaj książek, a jka nie to na www coś znajdź. Kto ci wogóle takich rzeczy naopowiadał, że jak kilka razy w ciebie wejdzie bez wytrysku to w ciąży nie będziesz!!!!! głupota na maxa! a jaką masz pewność, że właśnie za "5 poruszeniem w tobie" nie dojdzie do wytrysku???? kobieto tu ktoś dobrze napisal że wlaśnie stąd się dzieci biorą!!! w tej wydzielinie są już plemniki zdolne do zaplodnienia. jeśli checesz byc matką to rób tak dalej, a jak nie to zakladajcie gumę albo idż po tabletki.

Gość bez przesady
do autorki:: kobieto a ile ty masz lat? 15? poczytaj książek, a jka nie to na www coś znajdź. Kto ci wogóle takich rzeczy naopowiadał, że jak kilka razy w ciebie wejdzie bez wytrysku to w ciąży nie będziesz!!!!! głupota na maxa! a jaką masz pewność, że właśnie za "5 poruszeniem w tobie" nie dojdzie do wytrysku???? kobieto tu ktoś dobrze napisal że wlaśnie stąd się dzieci biorą!!! w tej wydzielinie są już plemniki zdolne do zaplodnienia. jeśli checesz byc matką to rób tak dalej, a jak nie to zakladajcie gumę albo idż po tabletki.

Gość bez przesady

1232341 niestety jest możliwość zajścia w ciążę, nawet jeśli nie było wytrysku. istnieje tzw kropelkowanie, kiedy to minimalne ilości nasienia wydostają się i mogą wystarczyć do zapłodnienia. osobiście nie jestem zwolenniczką metody naturalnej. musiałabyś mieć b.egularny okres a i to nie jest gwarancją że dany dzień jest płodny czy nie. podobnie jest z stosunkiem przerywanym, nie jest to skuteczna metoda.

Do PrincetonGIRL Mam nadziej ze twoja wypowiedz byla jedynie sarkazmem, a nie wynikiem twojej kompletnej glupoty!! Nie tylko podczas wytryskiu wydala sie nasienei wczesniej tez moze sie to zdazyc. I jeszcze jednpo jesli twoja metoda anty. jest stosunek przerywany to ja ci zycze wpady, moze wtedy zmadrzejsz. 1232341 pierwsz raz to tez stosunek! a to mowi samo za siebie. rownie dobrze mozesz zajsc w ciaze. Ty chyba nie jestes jeszcze gotowa na sex. Doedukuj sie najpierw :-/

Gość mokka 17
matko jakie my mamy pokręcone społeczeństwo!!! ale wiecie dziewczyny jak taka głupia wpadnie to więcej obywateli będzie i na naszą emeryture będzie miał kto robić :) a i mam nadzieję że ty dziewczyno tylko o to pytałaś a nie uprawiałas jescze sexu :(

Gość gość
mam chlopaka prawisza kciałaym uprawas sexs sam jestsm jedze dziewicom mozna podobnio bez bolesnie prezewatywom podobnio nie boli prosze dac mi poreda

Gość gość
To tak jak kąpiel w dresie