Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marika21

Moze ktos zna odpowiedz???

Polecane posty

Gość marika21

Mam pytanie, kiedy biorac tabletki moge podejrzewac ciaze. Czy majac regularnie okres moge byc w ciazy. współżyłam 4 czerwca( w czasie 7-dmio dniowej przerwy) i 8 czerwca dostalam okres. Od tamtego czasu nie miałam kontaków seksualnych, jednak moje sampoczucie nie jest najlepsze. Tabletki biore od pół roku. Czy to możliwe że moja wątroba jest obciążona, czy moze to samopoczucie to działania uboczne?? Czy tylko brak miesiączki przy braniu pigułek może byc oznaka ciąży, bo w sumie skutki uboczne brania tabletek są podobne do objawów ciąży. Bardzo prosze o odpowiedz. Dodam również ze diane biorę równo co do 10minut i w styczniu miałam podwyższona prolaktyne dwukrotnie.

Gość echoo
a chce ci sie jesc? i zwracasz jak jesz?

Gość marika21
nie, nic nie zwracam, jem normalnie, z tym ze cos mi uciska pod zebrami

Jeśli bierzesz tabletki regularnie,nie wymiotowałaś, nie miałaś biegunki, nie przyjmowałaś antybiotyków i nie piłaś hebatki z dziurawca, a w dodatku miałaś okres, to w 99,9% nie jesteś w ciąży ;)

Gość jak mialas okres to nawet w
100 % nie jestes w ciazy. a to od watroby. Ja ise zatrulam w zeszlym roky i potem ialam takie objawy (watroba byla zbyt obciazona). Musialam zmienic tabletki (bralam tez Diane). Teraz znowu biore diane i o.k. dzieci nie mam :)