Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .............

czyżby ciąża pomimo ????????????????

Polecane posty

Gość .............

Chciałabym dowiedzieć się, czy @ występuje w początkowym okresie ciaży tylko u kobiet biorących tabletki antykoncepcyjne, czy gdy się tabletek nie bierze to też moze występować???????

Gość hmmmmmmmmmmmmmmmmm
mi sie wydawało, że jest odwrotnie, że właśnie jak się nie bierze tabletek, to okres może wystąpić, a w przypadku brania hormonów to dużą rzadkością jest wystąpiene krwawienia z odstawienia w przypadku wpadki.wląsnie przy tabletkach brak okresu w przerwie jest pierwszym sygnałem, że cos jest nie tak.

Gość halooo
czyżby nikt się chciał wypowiedziec więcej? bo mnie to teraz zaintrygoało jak to może byc z tym okresem:0

Gość .............
ja też czekam, czy tu nikt nie był w ciąży...??????????????

Gość hmmmmmmmm
no jak widac nikt;)

Gość ja nie brałam tabsów
i miałam okres w pierwszym miesiącu.

Gość trzy razy
Okres można pomimo ciąży miec nawet trzy razy

Gość kinialek21
juz zglupialam od czytania tego forum, poszlam do lekarza. powiedzial mi ze pierwszym objawem ciazy u kobiet bioracych tabletki jets brak okresu. ten okres moze jednak raz sie nawet nie pojawic i nie jest to oznaka ciazy, jezeli dwa razy sie nie pojawi to wtedy jest prawdopodobienstwo zajscia. Poza tym okres w I miesiacu ciazy moga miec tylko te kobiety, ktore nie biora tabletek, i ten okres jest bardziej skapy, krotszy. Tez bylam pewna obaw teraz moge spac spokojnie, na przyszlosc drogie dziewczyny jezeli macie problem zapytajcie swojego lekarza, a nie czytajcie forum i nie denerwujcie sie.

Gość no nieeeeeeeeeeeeee
dzęki kinialek, ja teraz tez już będę spać spkojnie:D bo też już miałam mętlik w głowie;) i ciągle wylatywało mi z głowy, żeby mojej gin się zapytac jak to właściwie jest. a co do tego, jak nie będzie jednego okresu przy tabsach, to przeciez nie trzeba czekać az miesiąc, żeby się upewnić czy to ciąża cvzy nie. wystarczy test kupić:)