Honorcia 0 Napisano Czerwiec 21, 2005 Cześc. Najpierw brałam trzy opakowania Ovranette (angielskie tabletki) a teraz zaczęłam brać Loestrin 30. Wczoraj wieczorem wzięłam ostatni tabletke. Ale problem polega na tym, że wczoraj po pudniu zauważyłam, że bolą mnie sutki. Nic więcej nie jest mi tylko bolą mnie sutki. Czy to przyczyna tabletek czy raczej ciązy?? :( ja mam nadzieje ze tabletek... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
O MAJN GOD 0 Napisano Czerwiec 21, 2005 jasne ze tabletek. Na kazdej ulotce pisze, ze bolace brodawki sa skutkiem ubocznym brania tablet. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no to w końcu Napisano Czerwiec 21, 2005 brodawki, czy sutki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
O MAJN GOD 0 Napisano Czerwiec 21, 2005 Na jedno wychodzi. mogą Cie boleć cale piersi (czyli sutki) albo brodawki.Albo i sutki i brodawki. niemniej jest skutek uboczny tablet :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Honorcia 0 Napisano Czerwiec 21, 2005 Mnie dziwi tylko to , żę skutki uboczne wystapiły dopiero pod koniec pierwszego opakowania. myślałąm, że skutki wystepuja po kilkutabletkach a nie na koniec. a Ulotki od moich nie mam jak przeczytać dokłądnie bo jest po angielsku... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość w gore w gore Napisano Czerwiec 21, 2005 http://sjp.pwn.pl/haslo.php?id=59664 Raczej chyba nikt nie mowi "brodawki" (chyba, ze lekarze) tylko wlasnie "sutki" ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pastereczka 0 Napisano Czerwiec 21, 2005 Skutki uboczne dopiero teraz się pojawiły bo po całym opakowaniu masz większe stężenie hormonów w organizmie.Ja mam podobnie.Biore Jeanine,dzis skonczyłam opakowanie i mam jakby \"ciężkie\"piersi,trochę obrzęknięte.Nie wpadaj w panikę to nie musi być ciąża.Wiele dziewcząt tak ma.Pozdrawiam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach