Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylkol

puste jajo płodowe

Polecane posty

Gość sylkol

"puste jajo płodowe"-diagnoza którą uslyszlam zaprala mi dech w piersi.Dzis jestem juz po zabiegu i czekam na wynik hist-pat. Chcialam sie dowiedzieć czy ktoras z Was miła takie samo poronienie i czy lekarz zlecił badania i jakie,i kiedy zaczęłyscie sie starac o nastepne dziecko? Rozmawialm z wieloma lekarzami,większość z nich mówi by nie robić badań bo takie poronienie zdarza się raz u tej samej kobiety i szanse na doneoszenie i urodzenie zdrowego dziecka są takie same jak u wszystkich zdrowych par.Sama nie wiem co o tym mysleć. Dlatego bardzo proszę o odpowiedz osoby ktore przeszły takie samo poronienie pozdrawiam

Gość gość
Do serialu dokumentalnego poszukujemy par, które od jakiegoś czasu bezskutecznie czasu starają się o dziecko. Jesteśmy obecnie w trakcie przygotowywania serialu dokumentalnego o leczeniu niepłodności. Celem tego projektu jest edukacyjne przedstawienie tematyki niepłodności, w tym in vitro. Do serialu poszukujemy również kobiet lub mężczyzn, którzy decydują się na oddanie komórek rozrodczych przed chemioterapią. Serial realizujemy już od grudnia przez najbliższe miesiące. Każda para, która zgodzi się na udział w dokumencie uzyska leczenie w klinice leczenie niepłodności, z procedurą in vitro włącznie. Zdajemy sobie sprawę, iż temat jest niezwykle delikatny. Wszystkie zainteresowane osoby bardzo proszę o kontakt na: e-mail: a.sawicka@tvn.pl

Gość gość
Do nowego projektu telewizyjnego poświęconego leczeniu niepłodności szukamy par lub osób, które od dłuższego czasu bezskutecznie starają się o dziecko. Projekt, o którym pisze jest serialem dokumentalnym. Szukamy osób/par, które zgodziłyby się współpracować z nami. Chcielibyśmy w rzetelny i sumienny sposób pokazać ludziom w Polsce, z jakimi problemami na co dzień borykają się ludzie starający się o dziecko. Przy naszym projekcie współpracujemy z kliniką, która zajmuje się leczeniem niepłodności. Z naszej strony zobowiązujemy się do sfinansowania osobom, które zdecydują się na współprace z nami, wszystkich wizyt lekarskich, wszystkich potrzebnych badań oraz gdy zajdzie taka potrzeba również sfinansowania zabiegu inseminacji, in vitro lub nawet adopcji komórki rozrodczej lub zarodka. Jeżeli byliby Państwo zainteresowani proszę o kontakt na adres: m.malinowska@tvn.pl

Gość gość
Do nowego projektu telewizyjnego poświęconego leczeniu niepłodności szukamy osób, które od dłuższego czasu bezskutecznie starają się o dziecko. Projekt, o którym pisze jest serialem dokumentalnym. Szukamy osób, które zgodziłyby się współpracować z nami. Chcielibyśmy w rzetelny i sumienny sposób pokazać ludziom w Polsce, z jakimi problemami na co dzień borykają się ludzie starający się o dziecko. Przy naszym projekcie współpracujemy z kliniką, która zajmuje się leczeniem niepłodności. Z naszej strony zobowiązujemy się do sfinansowania osobom, które zdecydują się na współprace z nami, wszystkich wizyt lekarskich, wszystkich potrzebnych badań oraz gdy zajdzie taka potrzeba również sfinansowania zabiegu inseminacji, in vitro lub nawet adopcji komórki rozrodczej lub zarodka. Jeżeli byliby Państwo zainteresowani proszę o kontakt na adres: m.malinowska@tvn.pl

Gość gość
ja tez miałam puste jajo płodowe w grudni w 8 tygodniu ciąży. Teraz z mężem czekamy aż wszystko się unormuje, wierzymy że już nas to nie spotka, Nie wykonywaliśmy żadnych badań oprócz toxo itd typowych badań na początku ciąży. Proszę niech też ktoś napisze kto miał puste jajo płodowe a teraz jest w prawidłowej ciąży lub urodził? jak poradził sobie ze stresem mimo wczesniejszego poronienia?

Gość gość wiola
Ja nestety milam 2razy puste jajo plodowe ;-(