Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana....20

Jak ktos chce niech przeczyta.... pozdrawiam wszystkich

Polecane posty

Gość zalamana....20

hej Wam wszystkim, jestem 5 miesiacu ciazy. Fajnie nie! :o) ale nie jest tak kolorowo jak bym tego chciala. Faceci - oni wszystko potrafia popsuc.Nie jestesmy malzenstwem, ale chcialabym byc przytulana, calowana, by choc troszeczke okazal odrobine czulosci na jaka zasluguje. Za niego poszlabym w ognien.... Wogole wiecie co...nikomu nie zycze takiego faceta jak ja mam. Wiem ze powinnam zerwac skonczyc,ale to w koncu ojciec mojego malenstwa ktore nosze pod sercem. Podobno mnie kocha...ale czy nieczule, obojetne i wogole okropne zachowywanie mozna nazwac milosci!?Obiecal ze sie zmieni,ale ile moge nba to czekac?! Ja go kocham i to bardzo,ale chcialabym by to bylo odwzajemnione. Jedyna rzecz jaka mnie jeszcze trzyma przy zyciu to to, ze dam nowe zycie ktore z pewnoscia mnie bedzie kochalo :)

Gość Bardzo smutna i rozdarta
Przykro mi,ze ojciec Twojego dziecka tak Cie traktuje.A kobieta w ciazy powinna byc szanowana, uwielbiana i wznoszona na piedestal i kochana przez ta druga osobe.Moze on sie boi tego ojcostwa i ze zmieni sie wasze zycie.Porozmawiaj z nim.Trzymam za ciebie kciuki i mam nadzieje,ze reszte cieozy i reszte zycia spedzisz tak jak kazda kobieta marzy:):):):):) Glowa do gory:):):)

Nie wiem jak jest między wami ale ja tez mam faceta, który do wylewnych nie należy, poprostu nauczyłam się mówic mu o swoich potrzebach. Kiedy chce by mnie przytulił, pocałował, lub pogłaskał mówie mu o tym bo wiem, ze wpatrując sie w niego maslanymi oczami on nigdy się nie domyśli o co mi chodzi. radzę zrobić to samo Powiedzenie \"kochanie przytul mnie bo tego teraz potrzebuję\" nic nie kosztuje. Jeżeli jest jednak inaczej i on zeczywiscie cie nie kocha to lepiej zostawić go teraz chociaż będziesz cierpiała, bo wczesniej czy póxniej on sam cie pożuci a wtedy będziesz cierpieć ty i twoje dziecko, które straci ojca.

Gość ania 30
wiesz czasami facet musi oswoić się z myślą że zostanie ojcem nie wiem ile twój wybranek ma lat,ale daj mu jeszcze szansę staraj się sama do niego przytulać,może on się boi jak to się wszystko ułoży faceci to takie duże dzieci,tylko że nie potrafią się przyznać że coś ich gryzie-pozdrawiam

Gość zalamana....20
Ja sie staram i to bardzo. Zaczelam nawet otwarcie mowic czego od niego oczekuje,czego w danej chwili potrzebuje,tylko jak sie slyszy nie mam czasu albo mi sie nie chce...to w koncu ile mozna sie prosic. On chce tego dziecka i to bardzo, tylko najwiekszy problem jest w tym, ze wlasnie nie potrafi zadbac o kobiete ktora to jego dziecko nosi w sobie. W koncu chyba zadna dziewczyna nie chcialaby aby jej facet ja oklamywal w zywe oczy,plakal proszac o wybaczenie,obiecujac ze sie zmieni a pozniej robic na nowo to samo... dziekuje za wszystkie slowa otuchy

Gość radyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
powiem Ci jedna jak sie nie zmieni w przeciegu kilku miesiecy rzuc go.no mozesz poczekac az sie dziecko urodzi.ale jak dalej tak bedzie to naprawde dobrze CI radze zostaw go i szukaj kogos kto na CIebie zasluguje

Gość LOLOLIPOS
HMMM WIESZ ROZUMIEM CIE ALE WIESZ TO JAKI JEST FACET DLA KOBIETY ŚWIADCZY TEŻ O KOBIECIE JAK GO SOBIE WYCHOWAŁA.DAJE CI 100% GWARANCJE ŻE JEZELI WZIEŁABYŚ SIE ZA SIEBIE-ZNALAZŁA LEPSZĄ PRACE ,ROBIŁABYŚ KOBIECE FOCHY CZY NAWET OLAŁA GO-UDAWAJAC ON LĄGŁ BY DO CIEBIE NA KAŻDE SKINIENIE-BO WTEDY POCZUJE ZE NIE ZNAJDZIE JUZ TAK SZYBKO TAKIEJ KTÓRA GO TAK ODDANIE KOCHA.MÓWIE CI -ZACZNIJ GO OLEWAC NIE OKAZUJ TYLE UCZUĆ A KAMIEN W JEGO SERCU ZMIĘKNIE.PO DRUGIE WYOBRAŻ SOBIE JAKIE KOBIETY TWOJEMU CHŁOPAKOWI SIE TAK STRASZNIE PODOBAJA ZE NA CIEBIE NIE ZWRACA TAK UWAGI.WIESZ JEZELI WYKORZYSTASZ SWOJE DARY TALENT,ZADBASZ O SIEBIE ,UKAZESZ SWOJA KOBIECOŚĆ TO ZOBACZYSZ JAK BEDZIE SIE KLEIŁ.BO NARZEKANIE JESZCZE NIGDY NIE PRZYNIOSŁO DOBRYCH REZULTATÓW.A JEZELI FACET TEGO WSZYSTKIEGIO NIE ZAUWAŻY TO JEST PUSTY .ZRESZTA JUŻ JEST PUSTY SKORO NIE KOCHA CIEBIE TAKA JAKA JESTEŚ ACZKOLWIEK UWAŻAM TO PRZYSŁOWIE ZA TROCH "DLA LENIWYCH:"BO NAJLEPIEJ USIĄŚĆ NA FOTELU ROPZCZOCHRANA,MÓWIĆ BYLE CO JESC I TYĆ I MÓWIĆ"TAKA JESTEM KOCHAJ MNIE". TRZEBA SOE STARAC.