czykita 0 Napisano Czerwiec 22, 2005 Czesc . Mam wielki problem , może zaczne od tego , że ok 3 miesiące temu brałam postinor - okres przez 2 miesiące miałam dość regularnie , natomiast teraz powinnam mieć 18 a dziś jest 22 :( a okresu nie ma .. jedyne co to urosły mi piersi ale wciąż czekam na okres . Czy możliwe jest to , że to opóżnienie wynikło z tego , że jakiś czas temu brałam postinor pomimo , że ostatnie 2 okresy mialam dość regularnie . Prosze pomóżcie bo zwarjuje z nerwow :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to zalezy Napisano Czerwiec 22, 2005 czy w miedzy czasie nie wydarzylo sie cos z czego moglaby byc ewentualna ciaza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ninnka Napisano Czerwiec 22, 2005 Nie bardzo rozumiem- ile w końcu tych tabletek wzięłaś? Z Twojej wypowiedzi wynika,że kilka... 4 dni opóźnienia to niewiele i według mnie nie ma się czym przejmować! I jeszcze jedno...powtarzam to ciągle- zacznij brać tabletki antykoncepcyjne!!!! Bo postinor to nędzne rozwiązanie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czykita 0 Napisano Czerwiec 22, 2005 wydarzyć raczej nie bo zawsze z partnerem kochamy sie w prezerwatywie moze bylo kilka razy bez ale nigdy sie we mnie nie spuscil ani nie byl blisko , wyciągał dużo wczesniej .. Natomiast jesli chodzi o tabletki Postinor to wzielam 1 opakowanie czyli 2 tabletki ok 3 miesiące temu ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czykita 0 Napisano Czerwiec 22, 2005 Odświeżam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach