Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czykita

pomocy

Polecane posty

Czesc . Mam wielki problem , może zaczne od tego , że ok 3 miesiące temu brałam postinor - okres przez 2 miesiące miałam dość regularnie , natomiast teraz powinnam mieć 18 a dziś jest 22 :( a okresu nie ma .. jedyne co to urosły mi piersi ale wciąż czekam na okres . Czy możliwe jest to , że to opóżnienie wynikło z tego , że jakiś czas temu brałam postinor pomimo , że ostatnie 2 okresy mialam dość regularnie . Prosze pomóżcie bo zwarjuje z nerwow :(

Gość to zalezy
czy w miedzy czasie nie wydarzylo sie cos z czego moglaby byc ewentualna ciaza

Gość ninnka
Nie bardzo rozumiem- ile w końcu tych tabletek wzięłaś? Z Twojej wypowiedzi wynika,że kilka... 4 dni opóźnienia to niewiele i według mnie nie ma się czym przejmować! I jeszcze jedno...powtarzam to ciągle- zacznij brać tabletki antykoncepcyjne!!!! Bo postinor to nędzne rozwiązanie!

wydarzyć raczej nie bo zawsze z partnerem kochamy sie w prezerwatywie moze bylo kilka razy bez ale nigdy sie we mnie nie spuscil ani nie byl blisko , wyciągał dużo wczesniej .. Natomiast jesli chodzi o tabletki Postinor to wzielam 1 opakowanie czyli 2 tabletki ok 3 miesiące temu ...