Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolinkapesymistka

czy badanie krwi wykaże przyjmowanie tabletek?

Polecane posty

Gość karolinkapesymistka

Witam serdecznie, od kilku miesiecy przyjmuje tabletki antykoncepcyjne, teraz muszę zbadać sobie krew i nieuniknione jest zainteresowanie moich rodziców wynikiem - długa historia, w kazdym razie to dość ważne badanie i konieczne...CZY BADANIE KRWI WYKAŻE PRZYJMOWANIE TABLETEK??

a co boisz sie ze ci mamusia dupke zbije?? pieknie:) zwykla morfologia i ob to chyba nie ale jak zrobisz krzepliwos albo badania watroby (proby) to moga wyjsc odchylenia ale nie musza :) nie wiem z reszta dokladnie.. a swoja droga ile masz lat????? bardzo mnie to ciekawi

Gość karolinkapesymistka
lat mam 19, badanie jest konieczne ze względu na przebytą chorobę, a rodzicow po prostu nie chce wtajemniczać :p na co mi to, szczególnie, że mamę mam uduchowioną niezmiernie i skonczyloby sie to seria modlitw o nawrocenie mojej duszy...

skoro jestes pelnoletnia to nie rozumiem. twoja sprawa ze bierzesz tabeltki i lekarz nie moze rodzicom wynikow pokazac. przeciez chyba nie trzymaja cie za raczke w czasie wizyty i badan...

Gość karolinkapesymistka
aha! i tego nie przewidziales...moja mama jest lekarzem i będzie nalegała, żeby obejrzec wyniki :p z troski o jedyne dziecko ...

a nie mozesz jej po prostu powiedziec???? ze bierzesz tabletki , bo masz nieregularny okres???? matko boska .....jak juz nie mozesz normalnie z nia rozmawiac o antykoncepcji...

Gość karolinkapesymistka
taaa...wiem ze to najprostsze ale w sumie chcialabym to zachowac dla siebie...

Gość liwuś
Powiedz mamie ze przed okresm bola Cie jajniki i dlatego lekarz Ci przepisal tabletki... Ale badania raczej nie wykryja ze bierzesz piguly :-D

Gość ffffffffff
Wydaje mi sie, ze nie wykaze, w koncu to nie sa badania hormonalne, a zwykla morfologia... zreszta, mozesz zapytac swojej lekarki (o ile to nie Twoja mama ;) ). Krzepliwość krwi ewentualnie moglaby to wykazac (chyba), ale tego w podstawowej morfologii tez nie ma.