Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 21-lattka

ROCZNIK 1984 - na jakim etapie w zyciu jestescie?czego sie dorobiliscie?

Polecane posty

Gość 21-lattka

Studiujecie? Pracujecie? Nic nie robicie? Macie dzieci? itp.

Gość marta 21
studiuje, mam wymazonego chlopaka i wynajmujemy razem mieszkanie. jest cudownie i niczego bym nie zmienila

Gość Doda rocznik 1984
jest gwiazdą i ma już nawet męża

Gość też 84
studiuje i mieszkam z rodzicami

Gość 21latka
mam 3 dzieci, konkubenta, zycje na wsi w 2 pokojowym, cuchnacym stechlizna mieszkaniu (bo wilgoc), ot co. jaki to etap w zyciu? a bo ja wiem? moze juz ostatni?

Gość ja też 84
studiuję, mieszkam z koleżanką na stancji. Za kilka dni ostatni egzamin, potem trzeba będzie wrócić do rodziców...mam nadzieję, że się nie pozagryzamy:O

Gość zdecydowanie nie jest dobrze
jedyny plus mego stanu rzeczy to ze zawsze przeciesz po suszy przychodzi.........????!!?!?! Moja trwa juz 21 wiosen

Gość M. 84r.
- ide na 3 rok fajnych studiow - mam cudownego chlopaka z ktorym mieszkam - mam spoko rodzicow - mam kase - jestem b.zadowolona

Gość 21
Studiuje, pracuje (praca moglaby byc lepsza, no ale coż), na razie jeszcze mieszkam z rodzicami (niestety nie stac mnie na wynajęcie wlasnego mieszkanka), mam kochanego chłopaka z którym już jestem 6 lat (będzie za 3 dni :D) parę rzeczy bym pozmieniala jak np. chcialabym zamieszkac z moim chlopakiem, ale jak narazie musi być co jest. Powiedzmy ze jest ok ;)

Cześć, witam, dołączam :) Studiuję - od października 3 rok, od czasu do czasu jakaś dorywcza praca. Mieszkam z rodzicami, mam wspaniałego mężczyznę prawie 4 lat. jesteśmy zaręczeni. Mam dużo zajęć, a jednak znajduję czas na robienie rzeczy, które sprawiają mi przyjemność (książki, muzyka, rower, gra na instrumencie). W tym roku lub w następnym chciałabym wreszcie zrobic prawko.

Gość ja 20 i pół
studiuję - od pażdziernika 3 rok, studia są ok mieszkam z rodzicami chłopaka obecnie nie posiadam :( dzisiaj zdałam egzamin na prawko :D

Gość 20-latka.
No faktycznie mozan sie jzu dorobic w tym wieku tyle ze hej ;) Ja mam 20 lat,zdalam mature i ide na studia,mieszkam z bratem w 2 pokojowym mieszkaniu i psem,nie pracuje i korzystam z zycia

Gość jestem z .83
wiec powiem, co robilam rok temu: rzucilam pierwsze studia, ale za to zostalam na drugich :) prawo jazdy mialam juz od paru lat, ale co z tego, skoro nie mialam czym jezdzic bylam sama, ale swiezo po zakonczeniu milego, krotkiego romansu jednak nigdy nie wiemy, co nam nowy rok sprowadzi :) teraz - nadal studiuje, nadal nie mam czym jezdzic, ale za to jestem teraz z ekstra facetem i to nie jest tylko krotki romans :)

Gość 21
MAM DZIECKO I TYLKO DZIECKO!!!!ani pracy, ani kasy, ani męża. Ale jest super!

Gość czytalniczka popielniczka
cześć ja mam 20 lat bo z listopada jestem :P studiuję i narazie siedzę w domciu, bo muszę sie jeszcze do 1 rgzaminu przygotowac a jak skonczę sesje to wyjeżdzam do pracy.. :P z przyjaciółmi cza zarobic na studia ;)

Gość Rysku K.
zgadzam sie z ostatnia osobą

ja pracuje studiuje mam chlopaka...hmn...zycie sie powoli toczy sa zakrety iz ktorych udaje mi sie czasem wyjsc na prosta czasem niestety nie...ale taikie jest zycie niejednostajne

Gość Rysku K.
z przed ostatnia....

Gość czypicówka
rysku hej --->>> ale pojechałeś... co bgy było jak by twoja dziewucha wpadła?? to faceci to szmaty.. może tak troche odpowiedzialności ze swoje wsady!!!

Studiuję, pracuję, tańczę. Mam wspaniałego chłopaka, z którym zaręczę się jeszcze w te wakacje i od października planujemy wspólne mieszkanie (dotąd mieszkałam z rodzicami). Z rzeczy materialnych - mam własny samochód i prawie własne mieszkanie ;)

Gość emiiiii
mam juz dyplom technika ekonomisty teraz zaczynam studia na wymarzonej logopedi na super uczeli mam narzeczonego którego bardzo kocham za 1,5 roku planujemy slub wszystko jest super jestem szczesliwa

Gość Marta rocznik 87
czesc, mimo ze nie jestem z Waszego rocznika to jednak postanowilam napisac, poniewaz wiekszosci z Was zazdroszcze, mimo mlodego wieku dorobiliscie sie czegos(nie chodzi mi o dzieci), tak sie zastanawiam jak moje zycie bedzie wygladac w wieku 21 lat:/, ja wlasnie dostalam sie na studia, mimo tego ze mam 18 lat:)(poszlam rok wczesniej;]) na moja wymarzona politologie, w pazdzierniku wyjezdzam do obcego miasta, obcych ludzi, wszystko to mnie przeraza! chlopaka nie mam:(, mieszkam z mama, prawka tez nie posiadam...

juz 21 latek minelo 16 lipca:-)...no coz...ja pracuje:-) na part-time a studiuje na full-time poza naszym krajem,od pazdziernika jestem na drugim roku(rok przerwy po maturze)...jestem tutaj z chlopakiem...w pazdierniku minie 6 lat:-)...wynajmujemy mieszaknie...mamy prawko...i siebie i marzenia na lepsza przyszlosc:-) pozdro a moze jest ktos z gorzowa???

a ja zostalam na wakacje w krakowie zeby popracowac, mam teraz 2 prace, od pazdziernika zaczynam drugi kierunek dziennych studiow i prace, ktora nie zajmie mi wiele czasu a jednak da mi duzo doswiadczenia w moim przyszlym zawodzie pozatym mam cudownego faceta z ktorym jestem juz 2 lata i chce spedzic z nim cale zycie robie prawko jazdy,..choc przerazaja mnie tramwaje w krakowie:P

Witam :) No więc: - studiuję na kierunku który mnie interesuje - pracuję ze świetnymi ludźmi - od ponad 3 lat mam cudownego mężczyznę (niestety nie mieszkamy jeszcze razem :( ) - mam cudownych rodziców na których zawsze mogę liczyć - właśnie jestem w trakcie kursu na prawo jazdy - pomyślnie zdałam maturkę - mimo że nie miaszkam jeszcze ze swoim chłopakiem to jednak każdą noc spędzamy razem :) Pozdrawiam :)

Gość kamkaa
up up

Hej, mój bilans wygląda niestety marnie :/ - nie mam prawka:/ - studiuję, ale na prywatnej uczelni:/ - wynajmuje z kolezankami mieszkanie - nie mam pracy:/ - ciągle brakuje mi pieniędzy do końca miesiąca:P A z plusów: - mam super znajomych - jestem z wartościowym człowiekiem, ktory (chyba;) ) rzeczywiście mnie kocha. - nie roztyłam się (na razie) :P - w miarę dogaduję się ze starymi - chyba już nie mam kompleksów (ale cos tam bym pozmieniała;) ) - w miare daje sobie radę na tej całej \"uczelni\" ;) - jestem pogodną i raczej zadowoloną z zycia osobą :D