Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość verde

kuknijcie tu.....przyda sie jakas rada.....

Polecane posty

Gość verde

nie napisze ze uprawialam seks bo tak nie bylo....teoretycznie....:)) stosunku wlasciwie nie bylo, ejakulacji rowniez .... wzielo nas na mizianki :)) ale zakladalam patentex (wg instrukcji) w 10 i 19 dniu cyklu (moj trwa regularnie 29 dni) za kazdym razem cos nam przerwalo (nie bede opisywac sytuacji) wiec nie rozpisze sie na temat "penetracji" hahahaha......... pytanie: czy w takim wypadku przejmowac sie skutecznoscia/nieskutecznoscia globulki?? kto wie?? pozdrawiam

Gość verde
czy moje glupie pytanie nie jest warte odpowiedzi, czy taka znieczulica w narodzie ??? :(((

Gość tak to czasami jest
jaka skutecznosc zapobiegania ciazy maja globulki to chyba wiesz , a jesli nie to ja Ci powiem że globulki (tu cytat) " Do metod chemicznych zalicza się różnego rodzaju globulki i pianki plemnikobójcze. Zaleca się je kobietom mającym rzadkie i spontaniczne stosunki seksualne, a także tym, które dopiero rozpoczynają współżycie. Błona dziewicza jest dostatecznie elastyczna, by prawidłowo założyć globulki. Globulkę należy umieścić w pochwie na 10 minut przed stosunkiem. Jeżeli nie doszło do stosunku w ciągu godziny, trzeba powtórzyć dawkę. Niektóre z pianek wywołują uczucie ciepła i mogą działać podniecająco. Ich zaletą jest działanie nawilżające, co ułatwia odbycie stosunku. Wskaźnik zawodności Pearla - 4 - 20( oznacza to, że na 100 kobiet, które stosowały daną metodę antykoncepcyjną przez rok, w ciążę zaszły cztery. Im niższy jest wskaźnik Pearla, tym metoda jest skuteczniejsza. " Jesli nie współżyłas ze swoim partnerem to skuteczność globulki jest. Jeśli nie było penetracji również natomiast jeśli wystapiła no to pewnien procent istnieje że globulka zawiodła. Z tego co wiem to globulkę powienno stosować się z prezerwatywa dla wiekszego zabezpieczenia ..chociaż ja osobiscie polecam tabletki. Powodzenia i pozdrawiam

Gość oczywiscie
jest sie czym przejmowac zawsze jest procent mozliwosci