Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość drazetka

czy ktos po pozytywnym teście nie był w ciąży?

Polecane posty

Gość drazetka

Zrobilam test, jest super, ale lekarz powiedzial, ze jeszcze pewności nie ma, czy ktos z was tak mial, pozytywny test i ciąży nie bylo?

Gość Aiszka
Nigdy nie spotkalam sie z takim przypadkiem, w odwrotna strone tak. Czyli za kazdym razem kiedy robilam test to mi wychodziło ze jestem w ciązy. Robilam dwa razy test i dwa razy sie potwierdzilo.

Gość Też przyszła mama
Jeśli test jest pozytywny, jesteś w ciąży.

ja chyba robiłam z 5 tesów, bo często wydawało mi się, że jestem w ciąży (chociaż nie było konkretnych powodów) :D Zawsze wyszedł negatywny. Ostatni zrobiłam w dniu spodziewanej @ i wyszedł pozytywny!!!!!!!!!!!! Ale niestety już nie jestem w ciąży :(

Gość niekoniecznie testy sa pewne
działaja na zasadzie "na dwoje babka wróżyła" zależy jeszcze kiedy robiłaś test, zdarza się przeciez, że następuje samoistne poronienie we wczesnej fazie ciązy.

Moja koleżanka robiła test ciążowy i wyszedł pozytywny. Cieszyli się z mężem, już powiedzieli rodzinie i znajomym a tu się okazało, że wcale w ciąży nie była. Muszę zaznaczyć,że robiła ten test dwa razy ponieważ nie miała miesiączki. Lekarz jej powiedział, że wystąpiły u niej zmiany hormonalne i dla tego test wyszedł pozytywnie.Przepisał leki na wywołanie i wyregulowanie miesiączki. Po pół roku zaszła w ciąże i teraz mają ślicznego chłopczyka który właśnie skończył miesiąc.

Gość drazetka
dziekuje wam bardzo, no to nie pozostaje nic innego jak czekac do poniedzialku, oczywiscie jesli wczesniej nie pojawi sie miesiaczka, trzymajcie kciuki, zarodek podobno jest, to bedzie dla mnie bardzo dlugi tydzien, ale mam nadzieje, ze bedzie super