Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość help......pomocy

wejdźcie i pomóżcie

Polecane posty

Gość help......pomocy

dziś kochałam sie ze swoim facetem...... zdjął na chwile gumke bo chciał zobaczuy ć jak to jest bez... trwało to ok.1min..do wytrysku było dość daleko.......... jest to ok 11dzień cyklu..... czy jest możliwe ze jestemw ciąży tylko ebz głupich uwag,naprawde już ejstem zdołowana.......

Jedynasty dzien cyklu to spore niebezpieczenstwo,ale skoro nie bylo wytrysku to mimo to prawdopodobienstwo zajcia w ciaze jest znikowe:),wrecz 0%. Ale w razie czego zazyj pigulke \"po stosunku\" (idz do lekarza to Ci przepisze).Wejdz na strone www.wpadka.pl

Gość help......pomocy
vaniliapatsy to było naprawde krótkie

Gość to duza szansa
bo jak juz trwal wczesniej stosuneczek to 1000% mial juz na koncu penisa te magiczną przezroczystą krople z milionami plemnikow, ktore przez szyjke macicy udaly sie na łowy, by złowic za kilka dni Twoje cenne, zdrowe, polskie jajeczko a bez zartow no cuz niestety nie dla Ciebie za dobrych wiadomosci ale miec dzidzie to w koncu tez jakas radosc

Gość help......pomocy
boże to trwało tak krótko że neiwiem.nie jest to 14 dzień cylu.sama neiwiem ;(

Gość help......pomocy
wizyta u gina po tabletke to niejest dla mnieb takie proste-wizyta u gina...mam zaledwie 16 ;at.tylko nie piszcie błagam o ty m że ,,dzieci robią dzieci''już naprawde prawie osiwiałam;(

Gość no nie
no ja pierdolę nie mogę po prostu, myślałam że to coś poważnego a tu od wczoraj coraz to mądrzejsze dziewczątka się uzewnętrzniają

Gość help......pomocy
a co jak mam już 16 lat to nie jest poważne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość sylikat
Wiesz,tak naprawde to nikt tutaj Cie nie zapewni ze w tej ciazy jestes,lub nie...jedni Cie pogrązą,a drudzy podniosa na duchu.Ryzyko istnieje zawsze,małe,ale jest.Wiec nie pozostaje ci nic innego,jak tylko poczekac do okresu,ewentualnie zrobic za jakies 2 tygodnie test...wiem,ze nerwy cie do tego czasu zjedza,ale inaczej sie nie da.Albo zdecyduj sie na wizyte u lekarza,najlepiej jutro rano od razu,to nic ze masz dopiero 16 lat.Ale musisz sie liczyc z faktem,ze byc moze nie bedzie chcial Ci przypisac postinoru,ze wzgledu na swoje "przekonania",niestety.i jeszcze koszt takich tabletek,ciut drogie sa.obojetnie,co zadecydujesz,zycze powodzenia i glowa do gory,bedzie dobrze:)Wiem,co czujesz i wiem,jak krytyka w takiej sytuacji potrafi dobic,wiec nie krytykuje:)3maj sie cieplo,pa