Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slooneeczkoo

pigulki i objawy jak przy ciazy

Polecane posty

Gość slooneeczkoo

mam takie pytanie bo juz sama nie wiem jak to ze mna jest czy ja musze byc skazana na ten ciagly stres...??!! biore pigulki regularnie wiec nie moge byc w ciazy a ciagle schizuje bo mam objawy hak przy ciazy zacz yna sie to przy ok.16-tej tabletce: podwyzszona temperatura, mdlosci, zmeczenie i sennosc , zaparcia i napecznialy brzuszek , tak juz od kilku m-cy objawy ustaja wraz z okresem.... i potem znowu a ja co miesiac schizuje ze jestem w ciazy i nawet kilka testow juz robilam .czy ktos z was podobnie reaguje na pigulki?????

Gość mi-mo-mu
Słoneczko :] ... tabletki są dobre ale jeśli nie jesteś pewna powiedz swojemu partnerowi żeby zakładał prezerwatywe ... wtedy będziesz pewniejsza a on napewno zrozumie :] fakt będzie mniejsza przyjemność ale bezpieczniej i nie będziesz bidulko się tak męczyć :]

Gość słoneczko ty moje
Ile założysz jeszcze tych samych topików?

Gość slooneeczkoo
no sorki ale nikt sie nie zainteresowal a bardzo eazna jest w tym momencie opinia innych i wymiana doswiadczen chce wiedziec czy to piguli nieodpowiednie czy to jest raczej powszechne

Gość mi-mo-mu
Słonecko :] ... mówie Ci idz do ginka i powiedz że chcesz takie tabletki które nie wywołują takich głupich reakcji = / .. ( i aż tylu) i będzie dobrze :] ...

Gość slooneeczkoo
zaczelam brac pigulki zeby pozbyc sie wreszcie tej gumki:P a nie usmiecha mi sie teraz meczyc z powodu gumki=pigulki...ehhh nie wiem co robic moze poprosze lekarza o inne

Gość słoneczko ty moje
powiem tak: to są objawy powszechne przy nieodpowiednio dobranych pigułkach. Idź do lekarza i powiedz mu o tych objawach. Czasami dopasowanie odpowiednich pigułek trwa dosyć długo. Niestety u nas nie wykonuje się badań hormonalnych przed ich zapisaniem, a w Europie to już norma.... U nas panuje zasada "na chybił trafił" Dlatego później występują takie sytuacje. I nie martw się, jeżeli bierzesz regularnie raczej w ciąże nie zajdziesz. I skończ ze schizami!!! Bo cała radość z seksu pryśnie...

Gość slooneeczkoo
dziekuje sloneczko ty moje:) za dobre rady

Gość slooneeczkoo
wlasnie dzis znowu sie zaczelo i czuje sie fatalnie...:(

Gość slooneeczkoo
a moj misiaczek pytal mnie dzis " slonko ..co ci jest, znowu jestes w ciazy ??"..ehhh

Gość słoneczko ty moje
Proszę bardzo :-) A przy okazji polecami topiki na temat Yasmin lub Yeanine. To są pigułki najnowszej generacji.

Gość slooneeczkoo
hmmm moj lekarz tez tak twierdzil odnosnie zapisanych pigulek...

Gość słoneczko ty moje
zajrzałam na twój drugi topik. Novinette niestety nie należy do tych najnowszych.... Może lepiej zmień też lekarza? Zasięgnij opinii u koleżanek u kogo one się leczą.

Gość słoneczko ty moje
Tak zrób i ciesz się życiem i jego przyjemnościami... :-)