Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolejny...

Dla Ciebie..

Polecane posty

Gość Kocham Cię................

Gość powiedz mi to

Gość przecież mówię po kilkanaście
razy dziennie. :)

Gość A ale już bez złudzeń
Pewnie, że niektórym zbyt łatwo przychodzi wyznawanie miłości osobie, która np. bardzo....bardzo nam się podoba. Nie tędy droga... Ale jeżeli się kogoś naprawdę kocha, to nie powinno się być w tej kwestii zbyt powściągliwym - tak sądzę. I nie myślę tu o codziennym powtarzaniu : "kocham Cię", bo to też mija się z celem,wygląda groteskowo i mało poważnie......Tak jak we wszystkim, tak i w tym przypadku trzeba zachować umiar ;))

Gość I tu się nie zgadzam...
Jeżeli ludzie naprawdę się kochają, to mówienie sobie tego codziennie jest czymś wyjątkowym. Mówimy sobie to codziennie od bardzo dawna i te słowa nadal mają dla nas magiczne znaczenie. To nie są puste słowa , to wyznanie prawdziwej miłości. Ludzie tego nie doceniają, ot i tyle. Na szczęście my doceniamy i mówienie "kocham Cię" wciąż jest dla nas wyznaniem miłości.

Gość kocham Cię...........

Gość I ja Ciebie kocham....

No jak miło...... :)) , ale jednak wolałabym to usłyszeć od Niego - mojego ukochanego......

No jak miło...... :)) , ale jednak wolałabym to usłyszeć od Niego - mojego ukochanego......

Gość niestety nie zawsze możemy
usłyszeć to, co chcemy... :)

Gość jednak życie jest piękne
:)

Gość jak to jest z nami
czasem naprawdę bardzo ciężko jest docenić osobę, którą kochamy . Najlepiej jest mieć wcześniej doświadczenie takie, jak ja. Teraz mogę z perspektywy czasu popatrzeć na wszystko innym okiem i docenić swoje szczęście obecne. Inaczej myślę, że niestety nie dana by mi była obiektywna ocena. Z czego to wynika ? Chyba z naszej głupoty , bo nie potrafimy docenić tego, co dostaliśmy od życia.

Gość jak to jest z nami
czasem naprawdę bardzo ciężko jest docenić osobę, którą kochamy . Najlepiej jest mieć wcześniej doświadczenie takie, jak ja. Teraz mogę z perspektywy czasu popatrzeć na wszystko innym okiem i docenić swoje szczęście obecne. Inaczej myślę, że niestety nie dana by mi była obiektywna ocena. Z czego to wynika ? Chyba z naszej głupoty , bo nie potrafimy docenić tego, co dostaliśmy od życia.

Gość czy ktoś potrafi jeszcze
tak kochać jak ja ? :)

Gość ja potrafię
:)

Gość ja również
;)

Gość jak to jest z nami
to dziwne, co czuję...bo pierwszy raz i może dlatego jest to dla mnie dziwne...ważna jest Twoja obecność, taka zwyczajna, fizyczna...nie musimy rozmawiać, trzymać się za ręce, czy tulić...czasem wystarczy tylko cisza,ale we dwoje...może nawet sprzeczka, ale z Tobą... Kiedy zamykasz za sobą drzwi, ja już tęsknię...choć nie przyznaję się do tego...tęsknię za Twoim zapachem...ręką, która gładzi mnie po policzku...tęsknię za smakiem Twoich warg...za małym chłopcem w jakiego się zmieniasz, kiedy trzymasz głowę na mojej piersi... To chyba jest miłość...ta prawdziwa i jedyna... Jak myślisz ?

Gość kocham Cię..........

Gość a czym jest miłość
?

Gość jakiś wariat opowiedział nam
kiedyś bajeczkę o miłości. A czym jest właściwie ta wielka miłość ? Niczym. Naszym wyobrażeniem, a ponieważ musimy w coś wierzyć, to wierzymy właśnie w miłość. Ja nie wierzę i właśnie dlatego już nikt nie chce ze mną rozmawiać.

Gość con
Też mam wątpliwości czy istniaje miłość. Mam jednak nadzieję ,że tak.

ja też miałam taką nadzieję, ale przyćmiła ją codzienność i brak zrozumienia. Wydaje mi się , że jednak nasze marzenia są tylko marzeniami o tym, co się nie może ziścić.

Gość con
Czasem jednak marzenia się spełniają, a póżniej my dochodzimy do wniosku, że lepiej byłoby gdyby się nie spełniły.

Znam te uczucie. :) I pewnie dlatego warto mieć marzenia, które nigdy się nie spełnią. Dzięki temu unikniemy rozczarowania. Zresztą, zapewne codzienność i tak by je przytłoczyła swą szarością.

no proszę i odkopałam ten temat... bardzo lubię do niego wracać... czy jeszcze ktoś tu tak pisze ?

Gość stilla
Nie, naprawdę nikt tu nie zagląda ?

Gość stilla
No i zostaliśmy sami, ale nadal się kochamy..... :)

Gość Mgielka....
Skazańcy *** Spojrzenia, półuśmiechy, czary kilku minut, ruchy, błyski, wiosenność rozmarzonej róży, rumieniec amarantu, bladość seledynu, wyraz, który się nigdy w świecie nie powtórzy, radość nie winną temu, co jest i co będzie, zadumanie dziwiące się światu śmiesznemu, modlitwy jak kwiat ślepe i gesty łabędzie, i serce niepodobne żadnemu innemu, włosy płowe, złociste, od jedwabiu miększe, i myśli pracujące własną, szczerą pracą, usta mniejsze od oczu, oczy od ust większe, wszystko skazane na śmierć! niewiadomo za co? M.Pawlikowska Jasnorzewska

Gość stilla
ten wątek jest magiczny, przynajmniej dla mnie...odnalazłam w nim szczęście... tak bardzo bym chciała, żeby ktoś jeszcze mógł być dzięki niemu szczęśliwy...