Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kizia-Mizia87

Dziwne bole brzucha. Odpisujta

Polecane posty

Gość Kizia-Mizia87

Jestem w 16dniu cyklu.Od 4dni boli mnie lewy jajnik. Bol ten nasila sie przy bieganiu, czy int.wysilku fizycznym oraz rano i promieniuje mi az do pepka. Czy moze to byc spowodowane uciskiem n ajakies nerwy?? mAM lekkie skrzywienie kregoslupa.

Gość Magda__________
najlepiej idz do ginekologa bo najprawdopodobniej masz zapalenie jajnikow, a nie leczenie tego prowadzi do bezplodnosci. mam nadzieje ze to nie to o czym mysle ale najlepiej idz i to sprawdz zeby pozniej nie zalowac zaniedbania tego.

Gość kizia-mizia87
Do tego jeszcze miewam wzdecia. CZy moga to byc objawy owulacji??? Mam jzu tak od paru dni. Na bieliznie zauwazylam tez takie bialawe wyschniete plamy.

Gość kiiza-mizia87
No kurcze moglby ktos odpisac!:)

Ja tak mialam i wzdecia i to byl guz jajnika skonczylo sie operacja. Kurwa, jak nie bolalo to sie nie pytalam na kafe o rady tylko do gina szlam. Ilw wy ludzie macie lat???????????????????????

Gość kizia-mizia87
heh,ja juz jestem do gina zapisana.a pytam sie tak z czystej ciekawosci. Mam 17 lat tak poza tym........

a skad wiesz, ze lewy jajnik? jestes anatomem czy sam Ci powiedzial? ten jajnik?