Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Trochę samotna

Szukam przyjaciół, z którymi mogłabym po prostu rozmawiać

Polecane posty

ale zwróć uwagę, że tam ktoś dopisuje głupoty podpisując się \"milli\" ale zamiast ll w środku wpisuje ii

Tak widziałam, to pewnie jakiś dzieciak... zodiak---> to że nie ma już elfa, to jest moja wina, po prostu się zgorszył.... :(

kochane, ja już dzisiaj Was opuszczam, ide sie wreszcie wyspać...wam radzę to samo:) dobrej nocy

To milli pomarańczka, ale gorzej będzie jak się zaczerni. milli zarezerwuj nicka z dwoma dużymi \"i\", nie będziesz miała problemu.

Ja też odchodzę w objęcia Morfeusza, bo chyba czas najwyższy. Może wtedy wróci elf ;) Elfie----> Nu, pagadi !

milli---> oczywiście, że ten kto Cię zna, ropozna, gdzie jesteś Ty, a gdzie podszywka, ale można się z tym źle czuć samej dla siebie. Coś jak po tych czatach. A teraz naprawde spadam, dobranoc :)

ja juz jestem spowrotem. milli - nie przejmuj sie jakimis durniami. Jezeli nie dalas im swojego adresu to juz masz ich z glowy i mozesz o nich zapomniec. Wiec juz o tym nie mysl. zodiak - czy juz Ci mniej smutno, a moze nawet wesolo? 1977 - jak czegos nie rozumiesz po elfiemu to pytaj to przetlumacze. Myslalem zawsze ze to jezyk tak podobny do jezyka czlowiekow, ze tlumaczyc nie trzeba. ... chyba za pozno wpadam

Nie jest tak źle...ja jeszcze jestem... :) Już mi lepiej....

milli, tu elf: nie przejmuj sie czarnym nickiem bo ja ci juz zarezerwowalem wszystkie 3 mozliwosci z duzym i w srodku. Przewidzialem, ze ktos moze zrobic taki numer :).

No tak, jednak gdzieś po drodze podpadłam elfowi... mówiłam, że wróci jak ja wyjdę i miałam rację ;) Elfie---> Dlaczego mnie nie lubisz 😭

zodiak - lubie Cie przeciez. Skad te pomysly? Spoznilem sie tylko jedna minute i juz nie odpowiedzialas czy Ci smutek minal. Moze odpowiesz teraz...

Jak miło Cię czytać 1977 ... :) Co porabiasz ?

odpisuję na \"emalie\" i objadam się czekoladą

To fajnie. Ja jakoś mimo tego , że mam dużo znajomych, nie dostaję maili... :)

a co u Ciebie? doszłaś już do siebie po swojej ostatniej przygodzie na czacie? :) a w ogóle to gdzie są wszyscy??

milli czy mi się wydaje, czy pierwszy post na tej stronie nie należy do Ciebie? jesteś? co u Ciebie słychać? płaczesz jeszcze?

Dobrze Ci się zdaje. To elf, na wszelki wypadek wyręczył mnie i zarezerwował podobne nicki do mojego.... Już doszłam do siebie po wczorajszym. Sama szukałam sobie zajęć, żeby o tym zapomnieć. :)

no nie wiem...nie jestem tego pewna, ale ok, być może się mylę milli, Ty tak późno chodzisz spać, czy po prostu masz jakiś maraton bezsenności?;)

Ze mną bardzo różnie bywa. Pracuję nad czymś przy komputerze , a ponieważ nie ma mnie w domu cały dzień, pozostają mi tylko noce. Wczoraj dla odmiany siedziałam również i w dzień.