Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość diablica aniolkowa

pilne !!!

Polecane posty

Gość diablica aniolkowa

czesc dziewczyny biore tabletki od dwana juz i po raz pierwszy mi sie takie cos zdarzylo otoz dzis chcialam wziasc kolejna tabletke oznaczona piatkiem a tu jej nie ma wiec wzielam z soboty i tak sie zastanawiam czy dobrac ta tabletke z nowego czy nie czy poprostu skrocic z 21 na 20 jakim cudem sie tak stalo niewiem :( doradzcie

Gość diablica aniolkowa
podnosze temat

Gość Algorytmzabijania
ja kiedyś zgubiłam pigułkę ;) (niezdara jedna) i po prostu skróciłam cykl do 20 dni, ginekolog powiedział, że nic się nie stało...brałam tabletki jednofazowe(tak się chyba nazywają ;) )...

Mozesz wziasc 20 ale pamietaj ze wtedy nowe opakowanie muszisz zaczac o dziec wczesniej niz zwykle(bo i o jedendzien wczesniej skonczylas).

Gość poradzcie
jutro miałam iść do ginekologa w celu dobrania tabletek, niestety przeczuwam, że dostanę jutro miesiączkę i nie wiem co zrobić. Bardzo mi zależało by już od tego miesiąca zaczą je przyjmowac. Czy możecie mi powiedzieć czy przed wypisaniem recepty lekarz robi badania czy moge isc jutro po sama recepte??

wiesz no może i zdaża się lekarz który da ci bez badania, ale w takim razie jedyne co mozna o nim powiedzieć to że jest du.. a nie lekarz. Idz zobaczysz co ci powie, a może akurat nie dostaniesz tej miesiączki jutro.

Gość diablica aniolkowa
czy mozliwe jest to aby w 7 dniowej przerwie nie dostac okresu po pierwszym opakowaniu tabletek dodam ze nie kochalam sie

Gość diablica aniolkowa
jeszcze jedno mam pytanie zgubula mi sie jedna wiec wzielabym 20 ale chce wczesniej zrobic przerwe wiec moge wziac te 19 tabletek czy nie bardzo

Możesz, tylko pamietaj zeby przerwa nie byla dluzsza niz te 7 dni. Pamiętaj, że jesli nie weźniesz 2 ostatnich tabletek, to o dwa dni wczesniej niz zwykle musisz tez wziąśc pierwszą. Przerwę możesz też skrócić, ale nigdy przedłużyć.

Jeszcze jedno: Przeczytaj dokładniei uważnie ulotkę, na przyszłość będziesz wiedziała, bo to wszystko tam jest.

Gość diablica aniolkowa
kurcze jak nielubie zmian tabletek :( bo mam zmiane na inne mam te skonczy i wziac w pierwszym dniu pierwsza z nowych tabletek

Gość diablica_aniolkowa
podnosze temat...

Gość łojej
a po co??