Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _Jagódka_

Nagłe odstawienie tabletek anty. i brak okresu!!!

Polecane posty

Gość _Jagódka_

W maju podejrzewałam ciąże i miałam jakieś dziwne plamienia więc przerwałam branie tabsów i ostatnich czterech nie wziełam. Dostałam po 3 dniach normalny okres. Do dziś jeszcze go nie ma, spóźnia się już 10dni,a od 3 towarzyszą mi całodniowe mdłości i niechęć. Czy to może być ciąża? Dodam, że współżyłam w 12 dniu cyklu. Był to stosunek przerywany jakby, bo najpierw z prezerwatywą,a później dopiero przerywany. HELP!!!

Gość ktośka samośka
jesli brała tabletki regularnie ciązy nie ma odstawiłas nagle wiec mozliwe ze sie rozregulował cykl współzyłas po poprzednim okresie?? zrób test dla pewnośći

Gość _Jagódka_
tak współżyłam jak już nie brałam tabsów i wtedy to był 12 dzień cyklu, były to dni płodne,a my mieliśmy stosunek przerywany

Gość ktośka samośka
no to sama sobie odpowiedziałaś na pytanie stosunek przeywany - to zadna antykoncepcja. jesli 12 dzien cyklu to jeszcze nie wiadomo czy dni płodne... zależy jakie masz cykle zwykle przy 28 dniowym cyklu owulacja występuje około 14 dnia przed okresem, czyli w tym przypadku dokładnie w połowie... jesli cykle masz powyzej 28 dni ten czas od 1 dnia okresu do owulacji może być dłuzszy niż 14 dni... np cykl 30 dniowy... pierwsza faza około 15 dni,1 dzien owulacji i 14 dni fazy tzw "wydalniczej" (chodzi o jajeczko)

Gość _Jagódka_
Ja mam cykle 26-28dni. Czyli tych mdłości i złego samopoczucia raczej nie mam przez odstawienie tabsów?

Gość plipa
nie latwiej kupic test,a nie zadawac ciagle tych glupich pytan,nikt ci tu nie pomoze,nikt za ciebie testu nie zrobi

Gość no i prosze....
czyli szansa na dziecko spora gratuluje do apteki po test leć!

Gość _Jagódka_
test wczoraj wyczedł pozytywny,a dziś dla pewności robiłam i był negatywny dlatego dostaję kręcka powoli:(

Gość Collli
Witam serdecznie, mam pytanie,a jednocześnie problem i niepewność:/.Ok 2,5 miesiaca temu rzuciłam tabletki anty po niecalym roku brania(Microgynon21). Boję się czy przypadkiem nie jestem w ciąży gdyz kilka dni temu (dokladnie 7 sierpnia)kochałam się z moim chłopakiem (przez 2,5 m-ca nie robilismy tego).Był to stosunek przerywany,,i zastanawiam się czy wszystko bedzie ok:(. Byłabym wdzięczna za jakiekolwiek opienie z tym temacie.

Gość Ola-
Czy jestem w ciąży????????? odstawiłam tabletki rigevidon:-) brałam je przez trzy latka a teraz mija 2 miesiąc bez tabl. po pierwszym miesiącu pojawił się okres normalnie a teraz mija drugi miesiąc i spóznia mi się okres .czy to jest normalne???? czy mogę byc w ciąży ???? mam obolałe sutki i opuchnięte:((.i wilczy apetyt:))