Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hooskvarna

TEST CIĄŻOWY PRZY PIGUŁCE??

Polecane posty

Gość hooskvarna

hej hej jak typowa kobieta miałam schizę czakając na okres....dostałam skąpy...ale to dla mnie typowe od zawsze...nie spóźnił sie, nawet jeden dzień, hm, nie czekając łyknełam marvelon (pierwsze opakowanie) i...teraz się zastanawiam, czy wynik testu ciążowego byłby zakłamany, gdybym go zrobiła....czyli schiza trwa :)) ??????? napiszcie coś!!

O ile sie orientuję to w ulotkach z testów jest notatka że biorąc tabletki anty można otrzymac nieprawdziwy wynik... Ale jeśli masz wątpliwośći dz do lekarza, na tym etapie ciązę już można wykryć.

Gość to ja 19
ja tez mam caly czas schizy ze jestem w ciazy!!! doslownie co misiac chociaz biore tabletki juz pol roku to i tak mam ciagle obawy!!! nie warto robic testu jezeli dostalac okres nie martw sie !!!!!

Gość gaza
Myślę,że to objawy uboczne tabletek czyli depresja ja mam to samo co ty tylko gdy miałam atak to potrafiłam robić testy przez kilka dni pod rząd

Gość znam ten bol...
ja robie testy co miesiac chociaz od 5 m-cy regularnie biore pigulki... wole miec czysty umysl wydac te parenascie zlotych na test i nie myslec ciagle..nie schizowac, wszystko przez wlasnie te skutki uboczne mam mdlosci podwyzszona temperature powiekszone sutki i chociaz wiem ze to przez iguly to i tak jest gdzies tam w glowce pytanie... a moze ja jestem w ciazy????ehhh zmieniam tabletki od przyszlego m-ca moze cos sie zmieni...

Gość no wlasniee
mam takie same schizy co wy I chociaz od niedawna biore tabletki, miesiaczke mialam normalnie ale ciagle czuje sie jakbym byla w ciazy, ciagle mam mdlosci a moze to jest wina zle dobranych tabletek? Juz sama nie wiem, wierze w tabletki a jednak mam obawy Za tydzien ide napewno zmienic tabletki a w pozniedzialek zrobie sobie test, tylko nie wiem czy warto?

Gość mam takie przeczucie
Jeśli bierzesz tabletki od niedawna, mdłości mogą być normalne na początku. Po 2, 3 opakowaniach powinny się unormować. Jeśli nie bierzesz ich dlużej niż 2,3 miesiące to może nie warto narazie zmieniać.. Choć mogą faktycznie nie być odpowiednie dla Twojego organizmu. A jeśli idzie o schizowanie - dobra rada - nie zadręczaj się tak, ja przez to przechodziłąm pare razy, wydawało mi się że na 100 będzie juniorek, a za każdym razem okazywało się, że mnie poniosło ( i to jak;) ). A jeśli bierzesz tabletki regularnie i zgodbnie z zaleceniami to naprawde nie masz się o co martwić.

Gość kto tam wie..
Ja przy braniu tabletek nie miałam okresu przez pół roku podobno to deprecha na to wpływała a nie tabletki ale kto tam wie...