Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kayaaaa

KObietki!!jaki jest sluz w okresie ciazy???boje sie...

Polecane posty

Gość kayaaaa

Witajcie.Otoz zaczne od tego ze od 4 dni spoznia mi sie okres,boje sie zrobic test bo jestem tchorzem!!!W dniu kiedy mialam dostac m-czke pojawila sie tak jakbt 2 owulacja bylo bardzo mokro,a teraz po tych 4 dniach mam sluz podobny do tego z okresu nieplodnego a jak mnie boli brzuch to zamiast miesiaczki mam biala mleczna wydzieline.DODAM ze bola mnie piersi i lekko brzuch ale okresu nie ma.KObietki jaki jest sluz w ciazy ??????Pozdrawiam:)

Gość upupupupupupupupup

Gość freja
witam! Sluzem sie nie sugeruj....nie ma reguly. Wystarczy maly stres, temperatura i hormony zaczynaja wariowac, pozdrawiam.

czesc.własnie chciałam załozyć podobny teraz topic.u mnie okres spóżnia się też cztery dni.a mój śluz z takimi białymi grudkami czuy coś takiego.samam nie wim jak to nazwać.ale napenwo nie jest sucho

Gość kosmata_a
Kayaaaa Mam tak samo, ale dzis mija 2 dzien jak spoznia mie sie miesiaczka. Mialam troche stresow - sesja, w domu tez nie lepiej, do tego doszlo opalanie ale strach zawsze jest. Mysle, ze niedlugo sie pojawi jestem dobrej mysli jak narazie

na tym forum jest dużo kobiet w ciązy wiec moze podzielicie sie jak uwas wygladął sluz.z gory dziękuje

Gość louzak
hehe, pewnie niedlugo dostaniesz okres,owulacja ci sie mogla spoznic,a ten bialy sluz to taki poowulacyjny,no chyba z e w czasie owulacji sie bzykalas.....

Gość freja
owulacja nie ma tu nic wspólnego. PO prostu jest taki sluz, który ejst wynikiem hormonu progestron i tyle. POzdrawiam

Gość louzak
no a czym je ten hormon spowodowany,tzn.jego stezenie:P zblizajacym sie okresem?