Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ilona1981

mieć okres i być w ciąży

Polecane posty

Gość ilona1981

no właśnie czy któraś z was tak miała? Było krwawienie normalne ale okazuje sie że jest ciąza czy wiecie jak to możliwe?- coraz więcej kobiet tak ma. Niektóre dowiadują sie, ze są w ciąży np. w 4 m-cu, bo miesiączkowały normalnie. czy jest tu osoba, która potrafi mi odpowiedzieć na to pytanie i jeszcze jedno, czy możliwe jest że kobieta zaszła w ciąże, okres sie opóźnił o 5 dni, gdzie zawsze był bardzo regularny i potem doszło do "naturalnego poronienia"? czego powodem był "chyba" okres- bo krwawienie wystąpiło dość obfite i bolesne- tak jak prawie zawsze. te dwa pytanie nurtują mnie najbardziej. Nie piszcie proszę, dziecko idź do gina i zapytaj. Jeśli są osoby, które potrafią odpowiedzieć mi na te pytania - to bardzo proszę , pozdrawiam.

Gość mokka 17
no tak ... można mieć okres i być w ciąży , o ile pamiętam z biologii to najczęściej dzieje się tak prz ciąży bliźniaczej . wtedy w pochwie jest tak jakby więcej miejsca tylko że jedna z komórek (nawet zapłodnionych) albo zamoistnie obumiera bądź poprostu nie została zapłodniona, wtedy zostaje usunięta z miesiączka, a druga kom. rozwija się i rośnie dzidziuś . a co do tej dziwnej "niby miesiączki" to myślę że było to właśnie usunięcie jednej kom. bądź zwykłu okres opóżniony stresem , przęziębieniem lub innymi czynnikami :) pamiętaj że mam tylko 17 lat i nie jestem lekarzem appapa pozdrowienia :)

Gość loui
heh, a czy jak po okresie kobiecie idzie taki brazowy sluz to czego oznaka jest? z e nie zostala zaplodniona:P?