Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agacia_

prosze wejdzcie tu, chodzi o tabletki, mam problem

Polecane posty

Gość agacia_

jest taka sprawa: biore 2 listek microgynonu i ok 2 tygodnie temu zdarzylo mi sie zapomniec jednej tabletki. Zawsze biore ok 22-23, teraz wzielam zaraz po przebudzeniu czyli o 7. To jest ok 8 godzin. Wiem ze mozna brac do 12 godizn po czasie i powinno byc ok ale ja mam straszne bole w dole brzucha, nie po jednej stronie lecz po dwoch, bylo klucie natomiast teraz jest jakby bol podczas okresu... Boje sie, moj chloapk tez i mamy nadziej ze nic z tego nie bedzie... Prosze napiszcie co sadzicie

Gość nic sie nie bój
Spóźniłaś sie tylko 8 godzin, a to jest w granicach normy. Jesli zdarzyło Ci sie to tylko raz to nie ma co sie stresować. A ból brzucha moze byc wywołany czyms co nie ma zupełnie zwiazku z tabletkami lub pewnie jak sie obawiasz... ciąża Pozdrawiam

Gość agacia_
siedze przed komputerem, prawie nie mysle o niczym innym. Boje sie strasznie i niby wiem ze powinno byc ok ale ten bol.Jest juz pare dni i dlatego tak mnie to martwi:( dziekuje za Twoj post i czekam na kolejne... Rowniez pozdrawiam:)

Gość maratana
nic nie powinnosie dziać, boli Cie bomasz niezłego stresa,poza tym przecież zawsz możesz isc z tym do lekarza, przecież wie, że bierzesztabletki bo Ci je przepisuje. W ciąże można nawet zajść biorąc tabletki...\ ja już wiele razy zapominaąłm i przypominałam sobie nawet 2 dni później, było ok.. nie martw sie, nic sie nie dzieje

Gość agacia_
moj ginekolog to najgorsza zolza jaka widzialam w zyciu, chodze do niej bo mam blisko ale unikam jakichkolwiek kontaktow poza tymi kiedy przepisywala mi tabl. i keidy musze isc po recepte. Boje sie zapytac o taka rzeacz bo jest zdolna do wyzwania mnie od najgorszych:( ach Ci lekarze:(