isia200 0 Napisano Lipiec 4, 2005 Razem z moim chlopakiem od jakiegos czasu wspolzyjemy. nigdy nie doszlo do wytrysku bezposrednio we mnie, ale wiem ze w śluzie, ktory jest caly czas, przed spermą.. :) tez są plemniki. Kochalismy sie bez zadnego zabezpieczenia, nigdy jak dotąd nie zaszlam w ciążę, ale teraz spóźnia mi sie okres, narazie 5 dni.. ale nie bolaly mnie piersi jak to zawsze bywalo przed okresem, no i dodam ze zawsze mialam regularny. A czekam na niego z taką niecierpliwością bo chce zacząć brać tabletki antykoncepcyjne. Nie MORALIZUJECIE prosze ze trzeba bylo wczesniej. Na mojej bieliznie pojawily sie 2 malenkie plamki brunatne.. jakies 3 dni temu.. Czy moze ktoras z Was tez miala takie stresy? Są jakies objawy ciąży? wczesnej? Wydaje mi sie ze nie ma, ale moze ktoras z Was przezyla to na sobie. Prosze o OPINIE. Zrobilam nawet test ciążowy-wyszlo ze nie jestem w ciąży, ale musze go powtorzyc bo nie wiem czy nie byl za wczesnie zrobiony. *dodam ze nie mam już 15 lat.. nie piszcie \"lepiej sie nauką dzieciaku zajmij\" czy cos takiego. Naprawdę się cholernie martwię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Laurka 0 Napisano Lipiec 4, 2005 nie napisałaś w które dni cyklu współżyliście więc trudno tu zgadywać czy to może być ciążą czy nie po tym co piszesz to jak najbardziej może być ciąża, najlepiej powtórz test ale z porannego moczu, bo to jeszcze jest wczesny etap i może masz za mało hcg w moczu żeby wykazać ciąże w ciągu dnia jeśli wynik będzie ujemny to po prostu idź do lekarza, bo może zdarzyły sie jakieś problemy hormonalne, powodzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
isia200 0 Napisano Lipiec 4, 2005 Dodam, że mogło się to zdarzyć miedzy 24 a 29 dniem mojego cyklu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Morgaine 0 Napisano Lipiec 4, 2005 Jeszcze zależy, jak długie masz cykle... Ale chyba nie dłuższe niż trzydzieści kilka dni, co? Czyli ciąża jest mało prawdopodobna, ale nie można jej wykluczyć. Laurka dobrze mówi, żebyś potórzyła test z porannego moczu, może za kilka dni... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kurczaczek22 0 Napisano Lipiec 4, 2005 jesli to bylo bez zadnego zabezpieczenia to obawiam sie, ze moze to byc ciaza, skoro wczesniej mialas regularne okresy.. ale nigdy nie wiadomo kiedy moze sie rozregulowac, wiec nie mozna przesadzac sprawy. rzeczywiscie dobra rada jest zrobienie ponownie testu ciazowego, rano, i pamietaj ze test wykrywa ciaze dopiero 6 dni po stosunku. jesli dalej sie bedziesz niepokoic to warto isc do ginekologa i zrobic sobie usg, od razu bedzie widac czy jestes w ciazy czy nie, no i jest 100% pewne. jesli nie dadza Ci skierowania z przychodni to prywatnie kosztuje to ok 50 zl./ albo zrob badanie krwi, tez jest bardzo pewne. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
isia200 0 Napisano Lipiec 5, 2005 Dzięki za wasze odpowiedzi. Dzięki Bogu nie jestem w żadnej ciąży, nie wiem dlaczego okres mi się spóźnił... ale dziś mój debiut jeśli chodzi o tabletki antykoncepcyjne. I mam nadzieję, że już nigdy więcej nie przezyję takiego stresu! Udanych ... i BESTRESOWYCHA wakacji życzę wszystkim Forumowiczkom! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach