Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Owieczka Bee

kiedy niemowlakowi zmienia sie kolor oczu????

Polecane posty

Nasza półroczna corcia ma niebieskie oczy, co nas bardzo dziwi, ponieważ oboje z mężem mamy zielone, także 3 dziadków ma zielone. Czy to możliwe, że oddziedziczyła niebieskie po jednym z dziadków??? Czy jeszcze jej sie zmienią na zielone. jak to było u was??

Gość lokiloki
kolor oczu już jej się nie zmieni...Pewnie,że mogła odziedziczyć niebieski kolor oczu tylko po jednym z dziadków,równie dobrze wasze następne dzieci mogą mieć zielone

Gość a może zastanów sie kto jest
TATUSIEM?????????????????????

Mnie się kolor oczu zmienił gdzieś około 13 roku roku życia, na zielony nie wiadomo po kim, poza tym może mieć po jakimś pradziadku, którego koloru oczu juz nikt nie pamięta.

Oczywiscie, ze moze sie jeszcze zmienic! Tak dzieje sie zwykle do ukonczenia 1 roku zycia. pozdrowienia

Dzięki dziewczyny. Też gdzieś czytałam, ze może się do końca 1 roku życia zmienić.No ale zgadzam się, że może odziedziczyć po dziadku.Zapomniałam wspomnieć, ze oprócz naszych rodziców (z wyjątkiem mojego taty), także nasze rodzeństwo ma zielone. Naprawdę to bedzie fuks, jak akurat po dziadku odziedziczy. Tak po cichu marzę o zielonych dla córci. Czas pokaże.

Gość dari
My oboje z mężem mamy piwne oczy a nasz starszy syn ma zielone po dziadku, sredni 2,5r takie jak my a nasza córcia pół roku ma niebieskie (ciemny) i też nie wiadomo po kim ale ja chcę żeby takie jej zostały bo są śliczne.

Gość gość
jakie wy tepe jestescie koloru oczu sie nie dziedziczy po dziadkach, trzeba bylo uwazac na biologii

Gość gość
Moja urodziła sie z dziwnym kolorem oczu - takim brązowo-żółtym - niesamowicie wyglądała. Klarował jej sie długo, bo do około roczku miała jeszcze te żólte prześwity. Ostatecznie ma zupełnie normalne piwne oczy. Ja mam piwne a mąż zielono-szare. Ale jak ma takie typowo niebieskie to juz chyba tak zostanie.

Gość gość
jakie wy tepe jestescie koloru oczu sie nie dziedziczy po dziadkach, trzeba bylo uwazac na biologii - Dziwne, bo moja mama ma czysto ciemnobrązowe oczy, mój ojciec czysto niebieskie. Siostra ma zielone, ja mam brązowo-zielone. Mój mąż ma szare, a jedna moja córa ma dokładnie takie jakie ma babcia, a druga szare z domieszką złota. Gdyby tak było jak uczą na biologii, to nie byłoby mieszanych tęczówek.