Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość luki

Boo ekregoslupa.Pilne

Polecane posty

Gość luki

W ktorym mieisacu ciazy wystepuja bole kregoslupa? Mozna miec tez na poczatku wzdecia?Plizz piszcie

Gość ania 30
bóle kręgosłupa zdarzają się najczęściej pod koniec ciąży a więc w 7,8,9 m-cu wzdęcia raczej nie mają nic wspólnego z ciążą poprostu są skutkiem złej diety-pozdrawiam

Wczoraj przeczytalam, ze pierwsze bole krzyza moga sie pojawiac na przelomie 4-5 miesiaca - dziecko jest juz na tyle duze, ze wtedy zaczyna sie zmienac srodek ciezkosci ciezarnej i stad bole w krzyzu...

Gość freja
ja takze, gdzies przeczytalam, ze mozna miec wzdecia ....

Gość bole mogą wystepowac
w kazdym miesiacu, zaleznie od rodzaju wykonywanej pracy, np. biurowa ma duzy wplyw na bol kregoslupa a w ciązy jescze sie nasila, a wzdecia czesto wystepują, oraz zaparcia, i czeste oddawanie moczu, poniewaz dziecko naciska na pecherz moczowy oraz jelita i dlatego tak jest

ja miałm od 4 tygonia bolke w krzyzu, nawet lezalam w szpitalu, myslalm że to nerki ale mocz wyszedł ok. okazało sie ze mam tyłozgiecie macicy i zmiana pozycji macicy w miedniczy mniejszej oraz prostowanie sie macicy wywołuj.a te bóle ALE TO MOJA HISTORIA radze zastęgnac porady lekarza:))