polin22 0 Napisano Lipiec 6, 2005 Witam;) Mam pytanie zdecydowałam się na tabletki antykoncepcyjne i jestem w połowie pierwszego opakowania i zastanawiam się kiedy mogę zacząć współżycie ze swoim facetem bez dodatkowych zabezpieczeń??Czy jak zacznę brać drugie opakowanie? Wiem że żadne środki nie dają 100% gwarancji ale słyszałam że tabletki są dość skuteczne;) Proszę dopiszcie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie mozesz Napisano Lipiec 6, 2005 Musisz poczekac do 4 opakowania. Dopiero po 18 tabletce z 4 opakowania bedziesz w pelni zabezpieczona :D Nie wierz tez w to co pisza w ulotce. Takie ulotki to pisza cyrulicy albo panowie z kotlowni :D P.S. jestes zabezpieczona od pierwszej tabletki pierwszego opakowania. W czasie 7-dniowej przerwy tez. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość freeq Napisano Lipiec 6, 2005 Już pierwsza tabletka zabezpiecza przed ciążą. Ja jednak poczekałam do 4 -tak dla dodania sobie pewności :) Pamiętaj tylko, żeby brać je regularnie, najlepiej nastawić sobie budzik w telefonie komórkowym i uważać na..."rzadkie problemy" w WC :P:P:P:P:P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach