Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mlodaniedoswiadczona mezatka

jaki sluz swiadczy o dniach plodnych??? HEEEELLLLP

Polecane posty

Gość mlodaniedoswiadczona mezatka

kochane mamusie pomozcie, bardzo staramy sie o dziecko, mamy po 20 i 22 lata od kilku miesiecy po slubie niestety mam nieregularny okres (ostatnio) i nie wiem kiedy mi przypadaja dni plodne. wiem ze mozna to poznac po sluzie tylko nie wiem jaki ma byc zeby znaczylo ze to dni plodne, w chwili obecnej maz zazuwazyl ze sie zmienil i jest lepki i ciagnacy czy to jest dobry moment? fakt porobujemy co 2-3 dni ale chcialabym miec pewnosc jak nie na ten to na nastepny miesiac czekam na rade i wskazowki pozdrawiam

Śluz płodny to taki przypominający białko kurzego jajka. Jest przeważnie przeżroczysty z bialymi nitkami, bardzo rozciagliwy. A co najwazniejsze nie rozpuszcza sie w wodzie. Nie wiem czy wiesz cos na temat badania szyjki macicy, bo z tamtąd najlepiej pobrać śluz do badania. Poszukaj w necie stron naturalnych metod poczecia tam znajdziesz najwiecej informacji. A jak planujecie ciążę to najlepiej robić codzienne pomiary temp. badać sluz i szyjkę, wszystko zapisywać na karcie obserwacji. Wtedy najszybciej się zorientujesz kiedy masz płodne dni.

Gość dioda 30 tc
plemniki zyją do 3 dni w srodowisku sprzyjającym, czyli w kobiecie, wiec jesli sie kochacie co 2-3 dni to musicie zajsc nie ma rady :D

hej :) kochajcie sie codziennie co macie do stracenia az wkoncu sie uda!!! powodzenia :)

Gość freja
wpisz do wyszukiwarki "SLUZ PLODNY"i otrzymasz odpowiedz na swoje pytanie:) pozdrawiam