Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eliza76

Poród w klinice prywatnej

Polecane posty

Gość Eliza76

Mam pytanie czy ktoś zna jakąs dobrą prywatną klinike w której mozna urodzic, bezpiecznie i w miłej rodzinnej atmosferze. Mam pytanie ile to kosztuje i gdzie? Mieszkam w Opolu i najbardziej odpowiadała by mi klinika blisko mojego miasta, lub w sądiednich województwach może we Wrocławiu jest? Brdzo prosze o odpowiedź

Gość słuchaj..
kobieto daj spokuj nie masz na co wydawać pieniędzy czy robisz to z przyjemności ich posiadania. Mam bardzo dobrą znajomą połóżna w znanym warszawskim szpitalu na bloku operacyjnym. jej koleżanka tak bardzo chciała rodzić w klinice prywatnej tak się cieszyła że będzie jej napewno lepiej niż w zwykłym szpitalu. Okazało się że tak jej ulepszyli poród że doszło do pęknięcia macicy. Kobieta od dwóch lat dochodzi do siebie jej stan bl krytyczny. Poszperaj poszukaj, oni tram liczą tylko na kasę. Twój wybór co ma bc to edzie czy w klinice prywatnej czy w szpitalu gdzie urodzisz za darmo. Ja rodziłam dwa razy. Mam zdrowe i kochane dzieci. Poród był naturalny i w szpitalu państwowym. życzę powodzenia!!!

Gość chyba bardziej chodzi o
komfort psychiczny:(

Gość drolma
Eliza76,szukaj ,szukaj,szukaj.Jeśli tylko możesz. Ja też szukam,niestety zupełnie gdzieś indziej. Jeżeli nawet chodzi tylko o komfort psychiczny,to nie tylko,a aż,i to nie tylko dla Ciebie!!!A w dodatku,niestety nie tylko o psychiczny..Pozdrawiamy