Sweet Angel 0 Napisano Lipiec 8, 2005 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość za duzo Napisano Lipiec 8, 2005 :-) a tak serio to w Katowicach można znaleźć \za 35 zł. Ale są apteki, gdzie kosztuje i 40. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość w poznaniu Napisano Lipiec 8, 2005 jest tak samo jak w katowicach. za 35 zł znalazłam w euroaptece. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja kupiłam dzisiaj za Napisano Lipiec 8, 2005 28.50, bo mam kartę stałego klienta aptek sieci cefarm. Bez zniżki kosztują 32.50. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość za duzo Napisano Lipiec 8, 2005 ale gdzie kupiłas za 28? obojętnie, byl;e tylko apteka była cefarmu? bo to chyba też od miasta zależy...:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość w Ełku są takie tanie Napisano Lipiec 8, 2005 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lolli Napisano Lipiec 9, 2005 super cena ja płacę 39.90 a biorę w celu leczniczym powinnam mieć zniżkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
e-liss 0 Napisano Lipiec 9, 2005 to co z tymi aptekami cefarmu? jak to rzeczywiście wygląda? proszę napiszcie...:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach