Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lolonek

starania

Polecane posty

Gość lolonek

jak długo staraliście sie o dziecko? Ja od dwóch cykli i na razie ciązy nie widać. Wiem że to krótko, ale zaczynam sie martwić. Boję się, żebym nie popadła w jakąś paranoje, bo już zaczynam liczyć dni. uff

zapraszam ciebie na moją stronkę, pogadamy, coś poradzimy :) bedzie dobrze! www.psyche-soma.prv.pl

Gość lolonek
bardzo zalezy mi na odpowiedziach osób, które starają się lub już im sie udało. Ja jestem taka panikarą, że juz teraz zastanawiam się czy wszystko u mnie w porządku

Gość mocno ciekawska
pierwsze wyszlo przy pierwszej probie o drugie od 2 lat i dalej nic (treraz starania spotregowane i drugi juz cykl starania sa co 2-dzien

Gość Mika_D
Witam, W czerwcu zaczal sie drugi rok. Wtedy swiadomie powiedzialam mojej pani ginekolog - chce miec dziecko. Zaczelam brac folik i czekalam. Potem nie mialam okresu, wywolywanie miesiaczki luteina , znow brak , znow luteina potem clo i duphaston i w miedzyczasie kilkanascie negatywnych wynikow. Moja gin idzie z czasem i postepem - namawiala mnie abym zazywala metformine (lek na cukrzyce) ale nie chcialam obciazac organizmu dodatkowymi tabletkami (moze slyszalyscie o rewelacyjnych rezultatach przy zazywaniu metformniy???). Wczoraj mialam 35 dzien cylku ,mialam nadzieje ze to juz, zrobilam test i znow negatywny... Łacze sie z wami - moze bedzie razniej. PS Tez jestem nauczycielka i mam wakacje.