Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DO DZIEWCZYN

Dziewczyny !!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość DO DZIEWCZYN

nie zakladajcie po raz setny na forum tematow o ciazy o tym czy jestescie w ciazy co to są za objawy i tak dalej moze wymieniac w nieskonczonosc.. nikt z nas nie jest prorokiem i nikt ni epowie ze jestescie czy tez nie TEST KOSZTUJE OK 10 ZŁ W PIERWSZEJ LEPSZEJ APTECE I ZAMIAST PYTAC SIE IDZCIE I KUPCIE I SPRAWDZCIE CZY JESTESCIE CZY TEZ NIE

Gość Elżbieta_40
A czy nie pomyślałaś o tym, że dziewczyny, które zakładają te topici poszukaują bardziej pocieszenia i zrozumienia niż proroctwa?? A poza tym-wiele dziewczyn zadaje pytania oczywsite,dla tych kobiet, które przez coś takiego już przechodziły. Ja, jako kobieta 40-letnia wiem, że pierwszy dzień po ustaniu krwawienia jest dniem 100%niepłodnym,ale moja córka np tego nie wie,więc jak pyta to ja jej odpowiadam.

Gość . . . . . . . . . . . . . . .
szczerze mówiąc własnie się dowiedziałam o tej 100% niepłodności pierwszego dnia bezkrwawego 🌼 takie topiki są potrzebne a osoby z doswiadczeniem mogą rozwiac wiele wątpliwości osób które są niepewne czegoś

Wcale tak nie ma. Jezeli kobieta ma krotki cykl (np. 25 dni) a dlugi okres (np. 7 dni) to pierwszy dzien bezkrwawy (8 dzien cyklu) moze byc juz plodny. Wiec nie piszcie o tej 100 % penosci.

Gość bzdura
Kto powiedział ze zawszy pierwszy dzien po miesiaczce jest w 100% niepłodny? To zalezy od długosci cyklu i długosci krwawienia i zywotnosci plemnikow! Jest to mozliwe, ale na przykład jesli masz miesiaczke przez 8 dni a cykl Trwa u Ciebie 28 dni a owulacja jest w połowie i plemniki długozywotne to nie liczyłabym na pewnosc tej metody!

Gość Elżbieta_40
Od 21 lat,co cykl,w dzień po zakończeniu miesiączki, współżyję ze swoim mężęm, bez zabezpieczenia i...jeszcze nigdy nie doprowadziło to do niechcianej ciązy:) Cykle mam 27 dniowe, menstruacja-7 dni.

To w Twoim przypadku. Moja ciocia zaszla 9 dnia cyklu przy 28 dniowych wiec jest to w miare analogiczne do Twojego przypadku.Piszac to o 100% skutecznosci Twoeje metody wprowadzasz w blad. Ty nie zaszlas ale jakas 15-latka ktora to przeczyta moze zajsc .