Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anavi

czy mozna zaczac brac tabletki od polowy cyklu, a nie pierwszwego dna okresu?

Polecane posty

Gość anavi

Chodzi tylko o przesuniecie okresu.

jesli nie ma wskazan medycznych to NIEEE!!! ps. blondynki z umyslu stanowczo maja zakaz stosowania tabletek bo sobie krzywde zrobia;p

Gość anavi
Dzis dostalam tabletki na przesuniecie okresu od ginekologa. Nazywaja sie Orgametril. Nie ma z tym zadnego problemu! dlaczego barany ktorzy nie maja zielonego pojecia na ten temat wypowiadaja sie? Chodzi mi tu zczegolnie o post osoby o niku ,,ktostam'' - idiotka!

Gość peggy sue nie wyszła za mąż
"ktostam" chyba jednak troszkę racji ma, przecież nie bez powodu na każdym opakowaniu tabletek przeczytasz, że bierzesz je od pierwszego dnia okresu, prawda? skądś to się bierze i nie wydaje mi się, żeby można było ot tak sobie brać kiedy się ma na to ochotę... a jednocześnie orgametrilem można sobie przesuwać okres, jeśli lekarz Ci da takie tabletki i to też fakt. ja osobiście jestem przeciwniczką ingerowania w organizm; choćby nie wiem co się działo, są przecież tampony - np. tampaxy, które są maksymalnie komfortowe i higieniczne - ale jeśli ktoś jest już zdecydowany, to pewne jest to, że niczego nie powinno się robić bez konsultacji z lekarzem. pozdrawiam!