Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

100krotka83

Kiedy zrobic test przy tabletkach anty?

Polecane posty

Biorac tabsy anty kiedy mozna zrobic test ciazowy? trzeba czekac do 7dniowej przerwy i po krwawieniu? bo na ulotce jest napisane ze po spodziewanej miesiaczce. Test chce zrobic bo nastapily okolicznosci oslabienia moich tabsow :(

Gość majka23
jak to, to jak się bierze tabletki, to nie można zrobić sobie testu kiedykolwiek? ja biorę, jestem w połowie opakowania, ale strasznie mi spuchły piersi, a jakieś ryzyko zawsze jest, nawet przy pigułkach, chcę właśnie kupić sobie test i jutro zrobić, czy mam teraz ponad tydzień czekać do końca opakowania?... bo wtedy to już może dostanę miesiączkę i będzie po sprawie, ale ja chcę już wiedzieć teraz!!

Robcie test jak nie dostaniecie krwawienia z odstawienia. Wczesneij nie ma sensu. Jak jestescie w ciazy to krwawienia nie dostaniecie.

Gość i dlatego
jeśli nie dostanie się krwawienia 2 razy z rzędu trzeba iść do gina

Gość ale numer
no zwariowac mozna.... Rozpetala sie jakas kampania anty tabletkowa czy jak??? Wakacje i temat zastepczy? Biorac regularnie tabletki i nie majac wymiotow ani biegunki (rowniez po herbatkach przeczyszczajacych, dziurawcu itp) nie jest sie w ciazy!!!!

Gość ale numer
:-) do zakreconej kici

Pytam bo bralam antybiotyk... test juz kupilam (Pre - test) ale nei wiem czy moge go juz zrobic, czy sie oplaca. Wiem ze jak sie bierze regularnie itp itd to nie ma prawie sznans na wpadke, ale jak pisalam byly okolicznosci zmniejszajac skutecznosc tabletki a czekanie do przerwy i krwawienia jest bardzo stresujace. I dla upewnienia chcialabym zrobic wczesniej test.

Gość ale wczesniej test
nie wykryje hormonu hcg, nie warto teraz robic.

Streszcze tylko historie mojej bliskiej kolezanki. Ma 25 lat, na tabletkach chyba jest od 6. W pracy zaczela narzekac ze ciagle jest taka strasznie gruba i tak jakos jej dziwnie brzuch wywala jakby miala jakies wzdecia. No i na dodated te skurcze... Nie wytrzymala i poszla do lekarza. Wrocila do pracy i oswiadczyla ze jest w 5 miesiacu ciazy...Nie mozliwe zeby nie wiedziec ze jest sie w ciazy przez 5 m-cy? Byla caly czas na tabletkach, brala je regularnie. Okres tez miala zawsze regularnie. Nie wymiotowala, nie krecilo sie jej w glowie. Tylko sie jej spac chcialo straszliwie ale tumaczyla to przepracowaniem. Urodzila dziecko. Balismy sie ze cos bedzie z malym nie tak bo przeciez trula go przez najwazniejsze miesiace jego zycia. Maly jest zdrowy *jak na razie. Tylko troszke chudziutki wyszedl. Radze cie zebys poszla do lekarza jak najszybciej. On zrobi badania krwi. Z krwi moze powiedziec czy jestes w ciazy pare dni po stosunku.

Gość cycata-hogata
Do Offca Czy wiesz dlaczego do 3 mieisiaca sa mozliwe krwawienia. bo macica nie jest jeszcze zapelniona. Kiedy sie wypelnia do zadnych krwawien dojsc nie moze, wiec nie klam tu na forum (ze niby Twoj kolezanka krwawienia miala co miesiac), bo jest ot zenujace. Nie strasz dizewczyn wyssanymi z palca historyjkami.