nisia27 0 Napisano Lipiec 14, 2005 jak znosicie ciążę w takie upały?????? Ja niestety musiałam iść na zwolnienie bo nie mogłam wysiedzieć w pracy. W domu też nie najlepiej.Najchętniej siedziałabym w wannie i w ogóle z niej nie wychodziła... Inne pomysły??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aney0 0 Napisano Lipiec 15, 2005 duzo duzo wody mineralnej niegazowanej z cytryna zimnej nie mrozonej na kark recznik zmoczony w zimnej wodzie i prysznic letni mi pomagalo no i duzo owocow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no no Napisano Lipiec 15, 2005 od nadmiaru owocow tyje sie niekontrolowanie cukry zlozone woda i rozcienczone soki, niskosłodzone nawet jak piszą ze bez cukru to i tak są cukry złozone i odkładaja sie w organizmie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nisia27 0 Napisano Lipiec 15, 2005 akurat teraz najmniej sie martwię o wagę...tyje tyle ile powinnam a owoce są zdrowe i mają dużo witamin. Nie mówię o kupionych w sklepach bo nigdy nie wiadomo co w nich jest, tylko o takich z działeczki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asienka 0 Napisano Lipiec 16, 2005 Jestem w 20 tygodniu, nie wiem czy to juz ciaza zaawansowana ;) Ale upaly znosze koszmarnie - kilka razy dziennie chlodny prysznic, spie przy otwartym oknie, pije mnostwo wody z cytryna... chcialoby sie schowac gdzies, gdzie jest chlodno... Na szczescie pracuje w oswiacie, wiec mam teraz wakacje, ale gdyby nie to, na pewno dostalabym zwolnienie - mam zawroty glowy od tego ciepla... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach