Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość s anonim

Ciąża przez dotyk? poradźcie

Polecane posty

Gość s anonim

Witam Martwię się bardzo ponieważ w czasie gdy byłem z dziewczyną, dotknąłem jej (to było bardzo powierzchowne, dosłownie po samych wargach sromowych i to na samej górze, bardzo płytko), niestety mogłem mieć na palcach trochę spermy, pomiędzy dotknięciem mojego penisa a jej muszelki minęło około 1 minuty, dziewczyna miała w tym czasie dni niepłodne. Co o tym myślicie, czy mam się czym martwić? Jakie w przybliżeniu są szanse zajścia w ciążę. Czy to prawda że aby zajść w ten sposób w ciążę trzeba wprowadzić palcem spermę do przedsionka pochwy, za wszystkie odpowiedzi z góry dziękuję

Gość giligili
na drugi raz uważaj...szansa jest b.mała, ale jest...lepiej nie piescić się w ten sposób...kiedy jedno jest ubrane-drugie rozebrane :) jezeli miała niepłodne to już na 100% nie jest w ciaży, ale na 2 raz uważajcie (myj ręce w ciepłej wodzie z mydłem jeśli chcesz ja dotykać) co by się potem nie schizować:) pozdrawiam i nie stersuj się juz...i uspokój również dziewczynę

Gość to prawda
jest taka mozliwosc a plemniki jak masz zywotne to hoho musalbys pod mikroskop i sprawdzic ruchliwosc ale wpadka jest mozliwa i to na calego

Gość marunia
ja uwarzam,ze nie masz sie czym martwic..jezeli miala napewno dni nieplodne to szkoda twoich nerwow..w takich dniach nie ma szans zeby dziewczyna mogla zajsc w ciaze...