Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość little-angel

Jakie prawdopodobieństwo?

Polecane posty

Gość little-angel

Czy jest możliwość, że wpadnę jeśli bralam regularnie tabletki [3 opakowanie skonczylam] [ on skończyl we mnie]... Troszkę się boję czytajac Wasze teksty o wpadkach mimo regularnego zażywania =/ I czy jak już wystąpi krwawienie czy mam pewność, że nie jestem w ciąży? Wiem, że ten topic się powtarza, ale naprawdę zaczęłam się martwić...

nie wiem jakie tabletki bierzez ale moim zdaniem nie powinans zajsc w ciaze!!!!! :/ po to sa tabletki:/ i facet moze w Tobie skonczyc. Bezpieczny sex juz po 10 tabletkach wiec nie martw sie!!! i nie sluchaj inncyh dziewczyn ktore pisza ze byly wwpadki- widocznie zapomnialy o tabletce a potem kochaly sie bez dodatkowego zabezpiecznia!!1

Gość giligili
co za różnica czy kończy w Tobie czy nie?...jeśli stosujecie dodatkowo stosunek przerwany to i tak jakiś % plemników dostaje się do pochwy i może dojść zapłodnienia pod warunkiem, ze jest jajeczko bierzesz tabsy-nie ma owulacji, nie ma jajeczka, nie ma ciąży! boze co za idiotki co chwile wypisują na tym o2, ze tabletki są nieskuteczne-podają przyjłady i stresuja dziewczyny...owszem tabletki będę żle działać jeśli używać je będą idiotki!

Gość giligili
ach i to ostatnie zdanie nie odnosiło się do autorki topicu:) ale zauważyłam, ze coraz więcej na tym forum głupich opini i przykładów nie wiadomo skąd! little-angel-nie sugeruj sie nimi! wybrałas dobrą metodę antykoncepcyjną i nie masz się czego obawiać! na tym forum to mozna się tylko schizem zarazić

Gość little-angel
dzięki serdeczne dziewczyny :*