Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość telewizorek

po pigulkach

Polecane posty

Gość telewizorek

pekaja mi naczynka krwionosne i to nie tylko nogiale rowniez rece pozostawiaja slad takich jakby malenkich siniaczkow czy wy maci tak po pigulkach,,, bo odnosze wrazenie ze to zwiazanie jest z ich zazywaniem...???

Gość greentea
Ja biore diane i tez zauwazylam wieksza ilosc popekanych naczynek.

hej... ja tez biore pigułki..i musze powiedziec ze sa bardzo dobre...zadnych dolegliwosci...stala waga..skora i cera super..polecam ..biore regulon..nigdy mnie niezawiodl..moze powinnyscie zmienic tabletki..albo przejsc na plastry

hej... ja tez biore pigułki..i musze powiedziec ze sa bardzo dobre...zadnych dolegliwosci...stala waga..skora i cera super..polecam ..biore regulon..nigdy mnie niezawiodl..moze powinnyscie zmienic tabletki..albo przejsc na plastry

Gość rivierrrra
To był jeden z powodów dla których je odstawiłam koszmarne pajączki na udach,których wcześniej nie miałam i poszerzone naczynka na twarzy.Pigułka po prostu "zagęszcza krew" dlatego jak jesteś podatne to można mieć takie rzeczy,albo zmień/odstaw pigułki albo bierz coś na rozrzedzenie krwi np.kwas acetytlosalicyloy raz na kilka dni...

Gość bhuuu
ja też mam te okro0pne pajączki :( używam balsamu Dax na popękane naczynka i w czwartek ide do lekarza może zaczne coś łykac na rozrzedzenie krwi np. Acard lub Aspirin protec, oprócz tego mam uczucie ciężkich łydek :( Wolę jednak dawkę skonsultować z lekarzem. Podobno na naczynka dobry jest rutinoscorbin - uszczelnia naczynia.