Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość problemik malutki

mam schizy...choć chyba niepowinnam

Polecane posty

Gość problemik malutki

nie wiem komu o tym mam powiedziec wiec postanowilam ze moze napisze tutaj...otoz bralam reguralnie tabsy przez ok 2 lata...ostatnio jakis miesiac temu zapomnialam dokladnie 13 a pozniej 18 tabletki z opakowania tyle ze ta 13 wizelam ale po 12 godzinach... i kochalam sie z moim facetem...po zapomnianej 18 tabletce nie bralam juz reszty bo tak mi powiedzial ginekolog zebym odstawila...dostalam okres co do dnia godziny tak jak mial byc (zawsze mialam regularne nawet bez tabsow)...zadnych skutkow ubocznych po odstawieniu...zrobilam test - negatywny:) teraz dostalam drugi okres tez dokladnie co do minutki prawie:)...tylko ze mam jakies schizy...do ginekologa wiem ze musze isc i pojde tylko dopiero w przyszlym tygodniu bo pracuje i mieszkam w innym miescie niz swoim i dopiero jak bede miala wolne moge pojechac...chyba mam urojenia na tym punkcie...ale w ciazy tez mozna miec okres przeciez...prosze niech ktos cos napisze tylko bez zadnych dziwnych uwag...

Gość pomponik
Rozumiem Cie,schizy potrafia dopasc nagle i zadne racjonalne argumenty nie pomagaja:D Sama to mialam.Tak naprawde to bedziesz je miala az do wizyty u lekarza,bo dopadl Cie schizowy potwor,hehe.Chyba,ze ktos Ci przemowi do rozsadku,ale bedzie trudno.Pozdrawiam,bedzie dobrze,zobaczysz.

Gość problemik malutki
pomponik dzieki wielkie:P dobrze ze choc jedna osobka sie znalazla co napisala:) pozdrawiam i trzymaj sie cieplutko:)

Gość taka jedna ......
schizy to my chyba wszystkie mamy choć myśląc logicznie nie mamay do nich powodów....dopóki uprawiamy seks schizy nie znikną. tak więc trzymaj się i wiedz że inne kobiety cię rozumieją:)

:) Nie jestem sama... Schizy potrafią wszystko popsuć... :( Ale nie dajmy się zwariować dziewczyny! Pozdrawiam :)