Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mi-mi-mi

Tabletki Yasmine i Minesse - kto coś o nich wie?kto stosował?

Polecane posty

Gość mi-mi-mi

Jakie są pigułki Minesse i Yasmine? Jaką zawartość hormonów ma Yasmine? jak się czujecie po tych pigułkach? Jak libido i czy wystepuje suchosc pochwy?

Na temat Yasmine jest topic albo nawet i dwa to sobie poszukaj i poczytaj.

Gość mi-mi-mi
Chodzi mi jeszcze o tabletki Minesse, o których nic nie znalazlam , a o Yasmine chodzi mi o konkretne dwie rzeczy, dlatego postanowilam zalozyc nowy topik, zeby nie przekopywac sie przez 700 postów w poszukiwaniu odpowiedzi na pytanie czy zmniejsza sie libido i czy wystepuje suchość pochwy.Ale oczywiscie dziekuje za udzielenie odpowidzi :>

Gość kasia1208
witam :) jestem tu nowa i mam pytanie... za ok. 3 tygodnie mam zacząć brać Yasmin... tylko,że przyjżałam się tym strzałkom w tyłu blistra i troszke zgłupiałam... czy jezeli dostane okres np: w piatek to obojęnie która pigułkę wezmę spośród tych piatków które tam są??

Minesse - pierwsze słysze..Nowość jakaś?

kasiu => tak to obojętne który piątek weźniesz! te dni tygodnia są tam napisane tylko po to,żeby łatwiej było ci się odnaleźć i sprawdzić czy żadnej tabletki nie pominęłaś. nawet jakby ci się zdarzyło kiedyś wziąć tabletkę z innego dnia ( np. zamiast środy czwartek) to nic się nie dzieje, po prostu bierzesz na ją następny dzień. każda z tych tabletek ma taki sam skład, dlatego nie ma różnicy z jakiego dnia weźniesz najpierw. to tylko takie ułatwienie. ja kiedyś brałam takie gdzie tylko cyferki były, od 1 do 21 ale to cholernie niewygodne jest.